Tgrt Haber
20 Ağustos 2019 09:23

WhatsApp'tan bir bomba daha! Artık o işlem saniyeler içinde yapılacak!

WhatsApp günümüzde milyarlarca insanın iletişimini sağlıyor. İnternetin bulunduğu ortamlarda online olarak fotoğraf, video, ses kaydı ve mesaj içeriklerinin kolayca gönderildiği WhatsApp, Facebook, Instagram gibi sosyal ağlarla da entegre şekilde çalışıyor. Dünyanın en büyük mesajlaşma sistemi WhatsApp sürekli kendini geliştiriyor.

WhatsApp'tan bir bomba daha! Artık o işlem saniyeler içinde yapılacak!
whatsapp

WhatsApp yine yeni bir özellik ile gündeme geldi. Dünyanın en yaygın sosyal mesajlaşma ağı olan WhatsApp, Facebook ve Instagram gibi sosyal medya ağları ile entegre olmasıyla da büyük kolaylık sağlıyor. Birçok şirketin dahi WhatsApp grupları üzerinden iletişim kurduğu biliniyor. WhatsApp o kadar yaygın bir hal aldı ki yaşanacak en ufak bir bağlantı sorunu hayatın akışını altüst edebiliyor. WhatsApp kitleleri elinde tutabilmek için sürekli yeni özellikleri hayatımıza sokuyor. Onlardan biri daha ortaya çıktı. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği...

WhatsApp, WhatsApp Web'e entegre etmeye hazırlandığı özellikleriyle gündeme geldi. Kullanıcılara sunulmaya hazırlanan özelliklerden birincisi, sohbette gönderilen çıkartmaları gruplandırma özelliği...

İkincisi ise fotoğrafları bir albüm haline getirmekle ilgili. Bu özellikle fotoğraflar albüm yapılarak karşı tarafa rahat bir şekilde gönderilebilecek.

Yeni iki özellikten söz etmişken, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ı daha kullanışlı hale getirmekte yine sizin elinizde.

EMOJİ BULMA KOLAYLIĞI

İstediğiniz emojiyi kelime ile aratıp bulabilirsiniz. Evet, yanlış duymadınız. Adeta emojiler cenneti olan WhatsApp'ta, o an ihtiyacınız olan emojiyi kelimeyle aratarak bulabilirsiniz.

Ancak bu özelliği kullanmak için 'auto correct' özelliğinizin açık olması gerekiyor.

MESAJ İLETİSİ TAKİBİ

Gönderdiğiniz mesajı basılı tutarak çıkan "Bilgi" opsiyonunu tıklayarak bir tikin ne zaman maviye dönüştüğünü görebilirsiniz. Aynı işlemi attığınız mesajı kaydırarak da yapabilirsiniz.

Bu işlem sayesinde attığınız mesajın karşı tarafa iletilip iletilmediğini ve okunup okunmadığını takip edebiliyorsunuz.

PARANIZI KORUMANIZ MÜMKÜN

"Ayarlar"lardan "Veri Kullanımı"na tıklayarak, "Medyanın otomatik olarak indirilmesi" ayarlarını değiştirebilirsiniz.

"Mobil veri kullanırken" düğmesine tıklayarak, verilerin wifi'sız ortamlarda indirilmesi opsiyonunu kapatabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...