Tgrt Haber
23 Ağustos 2021 11:43

WhatsApp uzun zamandır beklenen adımı attı: Artık tablette...

WhatsApp kullanıcılarının uzun bir süredir beklediği gelişme sonunda gerçekleşti. WhatsApp, tabletler için uygulama geliştirdi.

WhatsApp uzun zamandır beklenen adımı attı: Artık tablette...
whatsapp,tablet,android

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, herkesin dört gözle beklediği geliştirme için büyük bir adım attı. Hem iOS hem de Android kullancılarına tablette hizmet sunma konusunda oldukça geç kalan WhatsApp, çoklu cihaz desteğine geçmesiyle beraber tabletlerde de kendisine yer bulmak için hazırlanıyor. 

WhatsApp'a ilişkin sızıntılarıyla bilinen WABetaInfo'nun aktardığına göre, WhatsApp şimdilerde şifreleme teknolojisindeki gelişmeler sayesinde dört cihaza kadar bağımsız çalışabilecek bir sistem üzerinde çalışmalar yapıyor.

WhatsApp uzun zamandır beklenen adımı attı: Artık tablette...

WhatsApp'ın şu anda kullanıdğı uçtan uca şifreleme teknolojisi yalnızca bir ana hesabı zorunlu tutuyor. Bu yüzden de telefonda internet yoksa WhatsApp Web ya da masaüstü kullanılamıyor. 

Öte yandan WhatsApp iOS beta için iPad versiyonunda şu an için erişim olsa da henüz Android kullanıcılar tabletlerden WhatsApp'a giriş yapamıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...