Tgrt Haber
08 Kasım 2021 13:59

WhatsApp’tan yeni güncelleme: Topluluklar özelliği test ediliyor

WhatsApp, Topluluklar isimli yeni özelliğinin testlerine başladı. Grup yöneticilerinin WhatsApp'taki gruplar üzerinde daha fazla hakka sahip olmasını sağlayan özelliğin detayları belli olmaya başladı.

WhatsApp’tan yeni güncelleme: Topluluklar özelliği test ediliyor
whatsapp,whatsapp topluluk,whatsapp grup

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp Topluluklar özelliğini yakında hayata geçirebilir. Yeni özelliğin testlerine başlayan WhatsApp, yeni güncelleme ile topluluk daveti bağlantısıyla grup yöneticilerinin yeni kullanıcıları topluluklara davet edebilmesini ve üyelerle mesajlaşabilmesini sağlayacak.

WhatsApp Topluluklar özelliği ile ilgili çıkan söylentiler netleşiyor. Yeni güncellemenin detayları belli olmaya başladı. Yeni güncelleme WhatsApp'taki gruplar üzerinde grup yöneticilerinin daha fazla hakka sahip olmasını sağlayacak. Böylece moderatörler grupları daha kolay yönetebilecek. 

WHATSAPP TOPLULUKLAR NEDİR?

Grup yöneticileri, WhatsApp Topluluklar sayesinde topluluk daveti bağlantısı ile topluluklara yeni kullanıcıları davet edip üyelerle mesajlaşma başlatabiliyor. Bu yeni güncellemenin WhatsApp’a önemli bir katkısı ise rakipleri Signal veya Telegram uygulamalarıyla aradaki eksikliği ortadan kaldıracak olması gibi görünüyor.

WHATSAPP’A 4 YENİ ÖZELLİK GELDİ

Öte yandan Whatsapp, masaüstü versiyonu için 4 yeni özelliğini duyurmuştu. Artık çevrim dışıyken dahi mesajlaşmak mümkün olabilecek.

Güncellemeyle birlikte WhatsApp'ın uçtan uca şifreleme özelliği masaüstünde de faaliyete geçerken, kullanıcılar artık çevrimdışı da mesajlaşabilecek.

WhatsApp’a gelen özellik ile birlikte uygulamaya masaüstünden girildiğinde fotoğrafın üzerine yazı yapıştırılıp fotoğraf düzenlenebilecek. Gelen güncellemeler ile birlikte mesajlaşma uygulamasının yakın zamanda sohbetlere ‘Herkes için sil’ özelliğinin süresini sınırsız yapacağı belirtiliyor. Bununla birlikte kullanıcılar artık telefonlarını çevrimiçi tutmak zorunda kalmadan mesaj gönderip, alabilecekler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...