Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 May 2016 06:51

Whatsapp'tan yeni özellik

WhatsApp son zamanlarda eklediği yeni özelliklerine bir yenisini daha eklediği güncellemeyi aldı.

Whatsapp'tan yeni özellik
whatsapp, whatsapp güncelleme

Günümüzün en popüler mesajlaşma uygulaması haline gelen WhatsApp'a son dönemlerde gelen yeni özelliklerine bir güncelleme ile yenisini eklendi. Artık WhatsApp üzerinden atacağınız mesajlarınızdaki yazıları özel karakterlerle belirginleştirebilecek, dilerseniz kalın, italik veya üstü çizili gibi özellikler ekleyebileceksiniz.

Bunu yapabilmek için ise bir buton eklememiş olan WhatsApp'ta kelimeyi kalın yapabilmek için başına ve sonuna birer yıldız işareti (*örnek*) ekleyeceksiniz. İtalik, yani eğik kelimeler kullanmak için ise aynı şekilde iki alt çizgi arasına almanız _örnek_ gerekli. Üstü çizili yazmak isterseniz eğer, kelimeleri tilde dediğimiz dalgalı çizgi işaretiyle ~örnek~ yazmanız yeterli olacak.

Güncelleme ayrıca tüm cihazlara yeni mesajları gelen bildirim üzerinden yanıtlamanızı sağlayan hızlı cevap özelliğini de sağlıyor. Bunun yanı sıra birden fazla sohbeti eş zamanlı arşivleme, silme, sessize alma gibi özelliklerin de eklediği WhatsApp'ta sohbet sırasında hızlı kameraya dokunarak anında fotoğraf ya da video çekebilir, ya da dilerseniz galeriden fotoğraf veya video seçip gönderebileceksiniz. Ayrıca düz renklerden oluşan yeni sohbet duvar kağıtlarını da kullanabilirsiniz.

Şu anda sadece Android cihazlarına gelen güncelleme, kısa süre içerisinde iOS cihazlarına ve Windows Phone'a da gelmesi bekleniyor. Dilerseniz bu özellikleri kazanmak için aşağıdaki bağlantıdan WhatsApp'ı güncelleyebilir, sahip değilseniz indirerek cihazınızda kullanmaya başlayabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...