Tgrt Haber
21 Ocak 2022 11:05

WWE 2K22 çıkış tarihi açıklandı! Fiyatı da belli oldu

Amerikan Güreş oyunlarından WWE 2K, yeni sürümüyle birlikte duyuruldu. Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkacağı söylenen oyun, bu yıla ertlenerek Ocak ayında açıklandı. WWE 2K22'nin fragmanı yayınlanırken, ayrıca fiyatı da açıklandı.

WWE 2K22 çıkış tarihi açıklandı! Fiyatı da belli oldu
WWE 2K22,WWE 2K22 fiyatı,WWE 2K22 ne zaman çıkacak,WWE

Oyun dünyasının yıllara damga vuran isimlerinden WWE 2K serisi, kısa süre önce 2022 sürümüyle duyuruldu. Yeni oyunu için fragman yayınlayan 2K şirketi, çıkış tarihi ve fiyatları açıkladı. Ayrıca merakla beklenen WWE 2K22’nin ön siparişe açıldığını da belirtti. 

WWE 2K22 hakkında geçtiğimiz yıl onlarca haber ortaya çıkmıştı. Aralık 2021 gibi piyasaya sürüleceği iddia edilen oyun, geliştiricinin kararıyla birlikte 2022 yılına ertelendi. Bunun sebebi ise 2K şirketinin daha  parlak bir deneyim sunmak için biraz daha zaman istemesiydi

WWE 2K22’NİN KAPAK FOTOĞRAFI DA GÜNCELLENDİ

Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan WWE 2K serisi, bu yıl farklı bir kapak resmiyle geldi. Oyunun sevilen karakterlerinden Rey Mysterio, WWE 2K22’nin kapağında yer aldı. Bunun yanı sıra 2K22 ile GM Modu gibi sevilen modlarından bazıları da geri döndü. 

WWE 2K22 çıkış tarihi açıklandı! Fiyatı da belli oldu

Çıkış tarihine gelecek olursak WWE 2K22, 11 Mart 2022 tarihinde; PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Steam için piyasaya sürülecek. WWE hayranları, yeni 2K22 ile birlikte farklı bir deneyime imza atacak. 

Take-Two’nun yeni oyunu WWE 2K22, yenilenmiş oyun motoru ve yeniden tasarlanmış kontrol sistemiyle geliyor. Oyunun oynama şeklinde ise çok fazla bir değişiklik olmaması bekleniyor. Ancak önceki versiyonlarda görülmeyen pek çok mod, yeni 2K22 ile birlikte kullanıcıların beğenisine sunulacak. WWE 2K22’deki en heyecan verici oyun modlarından bazıları şunlar;

  • MyGM
  • MyFACTION
  • MyRISE
  • Universe Mode
  • Creation Suite

Yukarıdaki modlar şimdilik yeni gelenler arasında en dikkat çekenleri. Oyun piyasaya çıktığında sunulan diğer modları da deneyimlemek mümkün olacak. 

Fiyata gelecek olursak WWE 2K22, şu anda yalnızca ön siparişe açıldı. Çeşitli platformlarda 11 Mart tarihinden itibaren satışa sunulacak oyun, farklı versiyonlara sahip olacak. Kullanıcılar, 60 dolardan 120 dolara kadar versiyonları dilediği şekilde satın alabilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...