Tgrt Haber
21 Aralık 2021 10:43

Xiaomi 12 için nefesler tutuldu: Tanıtım tarihi resmen açıklandı

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, yeni ürünlerini tanıtacağı etkinliğin tarihini resmen açıkladı. Teknoloji üreticisi şirketin piyasaya süreceği Xiaomi 12 için resmi tanıtım tarihi 28 Aralık olarak duyuruldu.

Xiaomi 12 için nefesler tutuldu: Tanıtım tarihi resmen açıklandı
teknoloji,xiaomi,xiaomi 12,akıllı telefon

Apple ve Samsung akıllı telefonlar ile büyük bir yarışa giren Xiaomi, yeni akıllı telefon serisini 28 Aralık Salı günü tanıtacak. Uzun süredir merakla beklenen cihazın ilk resmi görüntüleri etkinlikte ortaya çıkacak. Teknoloji devi ayrıca Xiaomi 12'nin fiyatını da duyurucak. 

12 Aralık'ta geleceği söylenen Xiaomi 12 serisi için önümüzdeki haftayı beklemek zorundayız. Ancak daha önceki sızıntılar cihaza ilişkin pek çok söylentiyi gösterdi. Elbette bunların ne kadarının resmi tanıtımla doğrulanacağı henüz bilinmiyor. 

XIAOMI 12, EN YENİ ÇİPLE GELİYOR

Xiaomi'nin açıklamasına göre tanıtım etkinliğinin 28 Aralık günü Türkiye saati ile 14.30'da başlaması planlanıyor. Bununla birlikte teknoloji devi, Xiaomi 12 serisinin kaç akıllı telefondan oluştuğunu henüz açıklamadı.

Xiaomi 12 için nefesler tutuldu: Tanıtım tarihi resmen açıklandı

Çinli teknoloji şirketinin yöneticilerinin Weibo gönderilerine bakan sızıntı kaynakları, Xiaomi 12 serisindeki üç telefonu doğruladı. Vanilla 12, 12X ve 12 Pro modellerin gelmesine kesin gözüyle bakılırken, bir Ultra modelinin geleceği de söyleniyor. 

Bu arada, yeni akıllı telefonların bazı özellikleri de ortaya çıktı. Buna göre, Xiaomi 12, yeni çıkan Snapdragon 8 Gen 1 SoC işlemci tarafından desteklenecek. Ancak Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine sahip olacak modeller serinin tamamı mı olacak yoksa sadece Pro modeli mi olacak henüz belli değil. 

Xiaomi'nin düzenleyeceği etkinlikte Xiaomi 12 serisinin yanı sıra MIUI 13 işletim sistemi arayüzünün de özelliklerinin resmileşmesi bekleniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...