Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Haziran 2022 09:30 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 09:32

Xiaomi 12S Tanıtım Tarihi Açıklandı: Kamera Konusunda Büyük Yenilikler Bekleniyor!

Bir süredir sızıntılarıyla gündeme gelen Xiaomi 12S serisinin tanıtım tarihi belli oldu. Çinli üreticinin yeni akıllı telefonları Leica ortaklığındaki kameralar ile donatılacak. İşte Xiaomi 12S tanıtım tarihi...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Xiaomi
Xiaomi 12S Tanıtım Tarihi Açıklandı: Kamera Konusunda Büyük Yenilikler Bekleniyor!
xiaomi,akıllı telefon,teknoloji

Akıllı telefon pazarında en çok ürüne sahip şirketlerden Xiaomi, piyasada çok ses getirecek üç yeni telefonunu da tanıtmaya hazırlanıyor. Dev kamera şirketi Leica ile ortaklık kuran Xiaomi, bu lenslere sahip modellerini tanıtacağı tarihi açıkladı. Bir süredir sızıntılarıyla karşımıza çıkan Xiaomi 12S serisinin, piyasaya sunulacağı tarih Xiaomi tarafından resmi olarak duyuruldu.

Buna göre Leica iş birliğindeki kameralar ile donatılan Xiaomi 12S serisi, önümüzdeki hafta tanıtılacak. Çinli üretici bu tarihi 4 Temmuz 2022 olarak açıkladı. En yeni Xiaomi modelleri 4 Temmuz'da piyasaya sürülecek. Peki hangi cihazlar tanıtılacak?

XIAOMI 12S SERİSİ GELİYOR

4 Temmuz'da piyasaya sürülecek Xiaomi 12S serisi, üç modelden oluşacak. Bunlar; Xiaomi 12S, 12S Pro ve 12S Ultra modellerini içerecek. Çinli şirketin yayımladığı tanıtım afişinde lansman tarihi ve ipucu veren bir lens gösteriliyor. 

Xiaomi 12S Tanıtım Tarihi Açıklandı: Kamera Konusunda Büyük Yenilikler Bekleniyor!

Söz konusu resimde yer alan lens, ikonik kırmızı rengi ile Leica markasının olduğunu gösteriyor. Xiaomi'nin yeni ortağı Leica, 12S ailesinin kameralarında büyük işlere imza attı. Öyle ki Huawei'nin amiral gemisi modelleri de daha önce Leica lensler ile zirvede yer almıştı.

Xiaomi 12S serisinin teknik detayları tam olarak bilinmiyor. Ancak Xiaomi 12S Ultra'nın; süper geniş ana kamera, ultra geniş açı ve periskop telefota dahil üçlü kamera kurulumu ile geleceği bildirildi. Leica algoritmalarını da destekleyecek cihaz, daha doğal renk ve siyah beyaz filtrelerde iddialı çekimler yapmaya imkan sunacak. Ayrıca serideki modellerde 8K video çekim desteği de bulunacak. Ancak bunun hepsi için geçerli olup olmadığı bilinmiyor. 

Kaynak: Xiaomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...