Tgrt Haber
01 Haziran 2022 15:55 - Güncelleme : 01 Haziran 2022 15:59

Xiaomi 12s Serisi Geliyor: Resmi Sertifikalar Alındı

Xiaomi'nin yıl sonuna kadar iki yeni iddialı telefonu geliyor. İşte Xiaomi 12s serisi hakkında öne çıkan tüm bilgiler

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Digital Chat Station
Xiaomi 12s Serisi Geliyor: Resmi Sertifikalar Alındı
xiaomi,teknoloji

Xiaomi, kısa süre önce Leica ortaklığı sonrası ilk telefonunu temmuz ayında piyasaya çıkaracağını duyurdu. Öne çıkan bilgilere göre Leica kamera sensölerine sahip cihaz, Xiaomi 12 Ultra modeli olacak.

Ancak Xiaomi 12 Ultra'ya ek olarak iki yeni model daha yolda. Bir süredir Xiaomi'nin birkaç cihaz üzerine çalıştığına dair haberler ortaya çıkarken, şimdi bu cihazlardan Xiaomi 12s ve Xiaomi 12s Pro bazı detaylarıyla gündeme geldi.

YIL SONUNA KADAR TANITILACAK

Güvenilir kaynaklardan Digital Chat Station, Xiaomi'ye ait iki modelin yeni bir sertifika aldığını paylaştı. Bunlardan L2M modelinin daha önce çeşitli sertifikalar aldığı söylenirken, bu cihazın Xiaomi 12s olacağı öne sürüldü.

Xiaomi 12s Serisi Geliyor: Resmi Sertifikalar Alındı

Xioami 12s'in sertifikaları, telefonun 67W hızlı şarj ile donatılacağını kesin olarak onayladı. Buna ek olarak cihazın işlemcisi de ortaya çıktı. Çinli kaynaklara göre Xiaomi12s, işlemci tarafında gücünü MediaTek Dimensity9000 yonga setinden alacak.

12s'in üst versiyonu Xiaomi 12s Pro'ya gelirsek bu cihaz ise, Qualcomm'un en gelişmiş amiral gemisi yonga seti Snapdragon 8+ Gen1 işlemcisiyle karşımıza çıkacak. Ayrıca her iki cihazın da kamera tarafında Leica tarafından üretilen üst düzey lensler ile gelmesi bekleniyor. 

Kaynak: Digital Chat Station
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...