Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 May 2022 12:05 - Güncelleme : 25 May 2022 10:08

Xiaomi Mi Band 7 NFC'nin Fiyatı ve Tasarımı Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin önümüzdeki haftalarda piyasaya süreceği Xiaomi Band 7 NFC sürümü, Çin'deki online alışveriş sitesinde fiyatıyla gün yüzüne çıktı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
Xiaomi Mi Band 7 NFC'nin Fiyatı ve Tasarımı Ortaya Çıktı
xiaomi mi band 7,band 7,xiaomi band 7,xiaomi akıllı bileklik,xiamoi bileklik

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, son zamanlardaki yükselişi ile adeta göz dolduruyor. Rakiplerine kıyasla daha uygun fiyatlı ürünleriyle rekabet eden firma, son teknolojileri müşterileriyle buluşturuyor. 

Xiaomi, akıllı telefon, tablet ve daha birçok pazarda rekabet ediyor. Şirketin ayrıca piyasada giyilebilir teknoloji ürünleri de bulunuyor ve bu ürünler oldukça popüler. Özellikle uygun fiyatıyla ön plana çıkan Mi Band serisi, spor ve günlük kullanımlarda vazgeçilmezlerden biri denebilir.

Şu anda Xiaomi'nin Mi Band 6 akıllı bilekliği bulunuyor ve düşük bütçeli bileklik, kullanıcılara onlarca özellik sunuyor. Seriyi devam ettirmek isteyen Xiaomi, şimdi de Mi Band 7'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

XIAOMI MI BAND 7 FİYATI BELLİ OLDU

Birkaç aydır çeşitli sızıntılarıyla gündeme gelen Xiaomi Mi Band 7, tanıtım tarihine yaklaşırken önemli ayrıntılarıyla açığa çıkmaya devam ediyor. Çinli firmanın yeni bütçe dostu bilekliği, bu kez de online bir alışveriş sitesinde fiyatıyla ortaya çıktı. Ancak fiyatı sızdırılan ürünün Mi Band 7 NFC olduğunun altını çizelim. Bilekliğin düz versiyonu NFC'den daha düşük bir fiyatla gelecek.

Xiaomi Mi Band 7 NFC'nin Fiyatı ve Tasarımı Ortaya Çıktı

Çin'deki bir online mağazada görünen Xiaomi Mi Band 7 NFC, 40 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. Özellikle NCF sürümlerin normal sürümlere kıyasla daha pahalı olduğunu göz önünde bulundurursak, Mi Band 7'nin de 30 dolar gibi daha uygun bir fiyatla gelmesi bekleniyor.

MI BAND 7 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Xiaomi'nin yeni bilekliği Mi Band 7, bugüne kadar pek çok ayıntısıyla sızdırıldı. Mi Band 6'nın halefi olarak gelecek ürün; 490x 192 piksel çözünürlükte, 1.56 inç boyutta AMOLED ekrana sahip olacak. Kalp atış hızı, SpO2 sensörlerini destekleyecek bileklik, ayrıca 250 mAh pil ile donatılacak. Şu anda seri üretime geçtiği bildirilen Band 7'nin, birkaç ay ya da birkaç hafta içinde piyasaya sunulması bekleniyor.

 

Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...