Tgrt Haber
29 Aralık 2021 14:52

Xiaomi'nin ses getiren cihazları geliyor: Buds 3 ve Watch S1 özellikleri

Huawei'nin düşüşüyle yükselişe geçen Çinli şirketlerden Xiaomi, yeni nesil cihazlarını tanıtım etkinliği ile gösterdi. Yakında piyasaya sürülecek Xiaomi Watch S1 akıllı saat ve Xiaomi Buds 3 etkinlikte büyük ses getirdi.

Xiaomi'nin ses getiren cihazları geliyor: Buds 3 ve Watch S1 özellikleri
teknoloji,akıllı cihazlar,akıllı saatler,kablosuz kulaklıklar,xiaomi,xiaomi watch s1,xiaomi buds 3,xiaomi akıllı saat,xiaomi kulaklık

Xiaomi, uzun sürediri merakla beklenen Xiaomi 12 serisi akıllı telefonlarını dün tanıttı. 12, 12 Pro ve 12x isimleri ile piyasaya sürülecek üç farklı model, kullanıcıların beğenisini kazanmaya çalışacak.

MIUI 13 arayüz güncellemesini de tanıtarak cihazlara göndermeye başlayan Xiaomi, Watch S1 akıllı saat ve Xiaomi Buds 3 kablosuz kulaklığını duyurdu. İşte bu cihazların tüm özellikleri... 

XIAOMI WATCH S1 

İnç başına 326 piksel (ppi) ile 1.43 inç AMOLED ekran bulunan Xiaomi Watch S1, 117 spor modu ve dış mekan hareket takibi için bir GNSS konumu ile geliyor. Suya dayanıklı cihazın bir diğer önemli özelliği ise, 470mAh pili ile 12 gün boyunca dayanması. Kablosuz şarj desteğine sahip olduğunu da belirtelim. 

Xiaomi'nin ses getiren cihazları geliyor: Buds 3 ve Watch S1 özellikleri

Uyumlu cihazlarla eşleşebilen Xiaomi Watch S1 ile kullanıcılar, mesajlara ve bildirimlere bakabilecek. Mikrofon ve hoparlör olduğu için de telefonu cepten çıkarmadan aramaları cevaplamak mümkün. Kan oksijen doygunluğu (SpO2) ve kalp atış hızı izlemesi de diğer özellikleri arasında. 

Paslanmaz çelik çerçeveye, cam korumalı ekrana sahip Watch S1’in deri bileklik seçeneği de yer alıyor. 

XIAOMI BUDS 3

Xiaomi Buds 3 kablosuz kulaklık özelliklerine gelecek olursak, en birincil özelliği aktif gürültü engelleme (ANC) diyebiliriz. ANC özelliğiyle gürültüyü 40 desibele kadar azaltabilen bir çift mikrofon da yer alıyor. Ayrıca HiFi ses uyumluluğunu destekliyor. 

Xiaomi'nin ses getiren cihazları geliyor: Buds 3 ve Watch S1 özellikleri

Xiaomi'nin en yeni nesil ve üstün teknolojili kulaklığında ‘Hava Yolculuğu’, ‘Ofis’ ve ‘Günlük’ olmak üzere üç ANC modu var. Bunun yanı sıra, kulaklığı çıkarmadan ortam sesini dinlemeye olanak tanıyan iki 'şeffaflık modu' da mevcut. 

Diğer önemli özellikler arasında, Bluetooth 5.2, Type-C şarj bağlantısı, Qi kablosuz şarj desteği, IP55 suya ve toza dayanıklılık yer alıyor. Cihaz, ANC aktif değilken 32 saate kadar pil ömrü sunuyor. 

Ayrıca Xiaomi Buds 3, ‘akıllı kullanım’ özelliği barındırıyor. Böylece kulaklık çıkarıldığında müzik duruyor ama kulağa geri takıldığında müzik kaldığı yerden devam ediyor. Çalma, durdurma, aramalara katılma/reddetme ve şarkılar arasında atlama gibi birçok dokunma işlevine sahip olduğunu da unutmayalım. 

31 Aralık’tan itibaren Çin’de satılmaya başlanacak cihazlar, yavaş yavaş dünyanın pek çok noktasında piyasaya sürülecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...