Tgrt Haber
19 Ocak 2022 09:31

Xiaomi kullanıcıları müjde: MIUI 13 global sürüm geliyor

Xiaomi kullanıcılarının merakla beklediği MIUI 13 global sürüm için beklenen haber geldi. Kısa süre önce Çinli üretici, 26 Ocak için yeni bir etkinlik yapacağını duyurdu.

Xiaomi kullanıcıları müjde: MIUI 13 global sürüm geliyor
MIUI 13 global,miui 13,Xiaomi MIUI 13

Xiaomi, Çin'de tanıtıp yayınlamaya başladığı MIUI 13 arayüzünü nihayet Avrupa'ya çıkarıyor. Aralık ayı sonunda piyasaya sürülen MIUI 13 güncellemesi, çok yakında Çin dışındaki modellere de gelecek.

Çinli firma kısa süre önce resmi internet sitesinden yeni bir etkinlik paylaşımı yaptı. Global olarak planlanan bu etkinlik; Redmi Note 11 serisi ve MIUI 13 global sürüme ev sahipliği yapacak.

MIUI 13 GLOBAL YAKINDA GELİYOR

26 Ocak için etkinlik planlayan Xiaomi, global olarak hem yeni telefonlarını hem de yeni arayüz güncellemesini duyuracak. Şirket ilk olarak bunu internet sitesinden bildirirken, hemen akabinde ise MIUI Twitter hesabı da bir paylaşım yaptı.

Xiaomi kullanıcıları müjde: MIUI 13 global sürüm geliyor

MIUI

resmi hesabından yapılan paylaşımda Xiaomi ' Zaman geldi. Harika bir şey olacak. Bizimle kal' ifadelerine yer verdi. Bu paylaşım, anlaşıldığı üzere MIUI 13 global sürümün 26 Ocak tarihinde geleceğini ortaya koyuyor. 

Çinli teknoloji devi, hemen hemen desteklenen tüm modellere MIUI 13 güncellemesini sunmaya başladı. Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde bazı Redmi ve Xiaomi telefonların global sürümleri de bazı kaynaklar tarafından keşfedildi.

Tüm bu olanlar ele alındığında Xiaomi, bu ay sonu itibariyle artık yeni arayüzünü Çin dışındaki ülkelere çıkarmaya başlayacak. Güncellemenin genel olarak ülkemizdeki kullanıcılara ulaşması da Şubat aylarını bulabilir. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...