Tgrt Haber
31 May 2022 10:20 - Güncelleme : 31 May 2022 10:22

Xiaomi Durmuyor: Şimdi de Mi Band 7 Pro Geliyor

Geçtiğimiz günlerde 120 spor modu ve ince tasarımıyla Mi Band 7'yi piyasaya süren Xiaomi'nin, bu kez de Mi Band 7 Pro'yu tanıtmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: weibo
Xiaomi Durmuyor: Şimdi de Mi Band 7 Pro Geliyor
Xiaomi Mi Band 7 Pro,teknoloji

Çinli teknoloji devi Xiaomi, henüz birkaç gün önce yeni akıllı bilekliği Mi Band 7'yi piyasaya sürdü. İnce görünümü ve şık tasarımıyla ön plana çıkan bileklik, 120 spor modu ve çeşitli sağlık desteğiyle geldi.

Şimdi ise kaynaklar, Band 7'nin halefi Mi Band7 Pro'yu tespit etti. Çin'deki bir internet sitesinde Xiaomi'nin yeni akıllı saatlerine dair görüntüler sızdırılırken, M Band 7 Pro'nun da listede yer alması epey dikkat çekti.

XIAOMI MI BAND 7 PRO GELİYOR

Aşağıdaki ekran görüntüsünden de anlaşıldığı üzere bir internet sitesinde; Xiaomi Mi Band 6 NFC, Mi Band 5 NFC ve Mi Band 7 NFC sürümlerinin ismi bulunuyor. Ancak yeni tanıtılan Mi Band 7'nin Pro modelinin de geleceği burada açıkça gösteriliyor.

Xiaomi Durmuyor: Şimdi de Mi Band 7 Pro Geliyor

Öne çıkan bilgilere göre Mi Band 7 Pro, daha büyük bir ekran, GPS ve daha büyük bir pil ile gelecek. Redmi Band'e benzemesi beklenen bilekliğin, 200 mAh kapasiteli bir pile sahip olacağı iddia edildi.

Tasarımıyla ilgili ise çok net bir görüntü yok. Şu anda öğrenilmesi gereken tek şeyin, Mi Band 7 Pro'nun gelecek olması diyebiliriz. 

MI BAND 7 ÖZELLİKLERİ

Xiaom, geçtiğimiz günlerde Mi Band 7 akıllı bilekliğini piyasaya sürdü. 100+ kadran, yenilenen arayüz ve 14 güne kadar pil ömrü sunan cihaz, kısa süre önce Çin'de satışa çıktı. 

Band 7'nin NFC sürümünün de birkaç gün içinde piyasaya çıkması bekleniyor. Pro modelin ise ne zaman tanıtılacağı şimdilik bilinmiyor. 

 

Kaynak: weibo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...