Tgrt Haber
30 Haziran 2022 14:45 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 14:49

Mi Band 7 Pro'nun Tanıtılacağı Tarih Açıklandı. Xiaomi 12S İle Karşımıza Çıkacak

Geçtiğimiz haftalarda Mi Band 7'yi piyasaya süren Xiaomi, şimdi ise Mi Band 7 Pro için tanıtım tarihini açıkladı. Daha iyi özelliklere sahip bileklik, Xiaomi 12S ile gelecek. İşte tanıtım tarihi...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Beebom
Mi Band 7 Pro'nun Tanıtılacağı Tarih Açıklandı. Xiaomi 12S İle Karşımıza Çıkacak
xiaomi,teknoloji

Xiaomi, geçtiğimiz ay giyilebilir teknoloji alanında ses getiren akıllı bilekliğini piyasaya sürdü. Dünya çapında piyasaya sunulan Mi Band 7, Türkiye'de de satışa çıktı. Band 7'nin piyasaya çıkmasından kısa bir süre sonra Mi Band 7 Pro sesleri yükseldi.

Çinli üreticinin hız kesmeden daha üst versiyon için çalıştığı ortaya çıktı. Birkaç kez sızıntılarıyla gündeme gelen Mi Band 7 Pro, bugün lansman tarihiyle Xiaomi tarafından duyuruldu. Band 7'nin halefi olması beklenen saat, Xiaomi 12S ile tanıtılacak. 

MI BAND 7 PRO GELİYOR

Birkaç gün önce Xiaomi, Leica ortaklığında geliştirilen Xiaomi 12S serisini tanıtacağını açıklamıştı. Yeni akıllı telefonlara ek olarak bugün, Mi Band 7 Pro'nun da aynı gün piyasaya çıkacağı açıklandı. Band 7'nin üst versiyonu Band 7 Pro, 4 Temmuz'da piyasaya sürülecek.

İlk olarak Çin'de tanıtılacak akıllı bileklik, ilerleyen zamanlarda ise küresel olarak da lanse edilecektir. Tanıtım tarihinin yanı sıra Xiaomi'nin, Band 7 Pro için Weibo'da kısa bir video yayınladığını da belirtelim. Peki Band 7 Pro'dan neler bekliyoruz?

Mi Band 7 Pro'nun Tanıtılacağı Tarih Açıklandı. Xiaomi 12S İle Karşımıza Çıkacak

Şu ana kadar birkaç kez sızdırılan Xiaomi Mi Band 7Pro, Redmi Band Pro ve Huawei Band 6'ya benzer daha geniş bir ekran ile gelecek. Premium hissiyat sunması beklenen bileklik, siyah renkli modeliyle de dikkatleri üzerine çekecek. 

Özellikler için de yine net bir bilgi olmadığının altını çizelim. Ancak önceki sızıntılardan bilekliğin hangi özelliklere sahip olacağını da kısaca özet geçelim. Xiaomi'nin yeni akıllı bilekliği Band 7 Pro, yerleşik GPS desteği, NFC, gelişmiş sağlık ve fitnes özellikleriyle gelecek. Ayrıca bileklik, 232 mAh de pil ile donatılacak. 

 

Kaynak: Beebom
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...