Tgrt Haber
29 Aralık 2021 09:31

Xiaomi, MIUI 13 beta sürümünü alacak ilk telefonları açıkladı

Teknoloji devi Xiaomi, yeni akıllı telefon serisi ve yeni arayüzü güncellemesi dahil olmak üzere en yeni cihazlarını ve yazılımlarını tanıttı. Android 12 tabanlı MIUI 13 arayüzünün özelliklerinin belli olmasıyla kullanıcılar yazılımı ne zaman yükleyebileceklerini merak ediyor. İşte beta sürümünü alan Xiaomi telefonlar…

Xiaomi, MIUI 13 beta sürümünü alacak ilk telefonları açıkladı
teknoloji,,akıllı telefonlar,,miui 13,,xiaomi,,xiaomi 12 serisi,

Çin merkezli Xiaomi, düzenlediği etkinlikle merak edilen son teknolojilerini duyurdu. Bunlar arasında şirketin cihazları için geliştirdiği MIUI 13 arayüzü de yer alıyor. Ocak ayında piyasaya sürülmesi beklenen Xiaomi 12 serisi telefonlar, yeni arayüz ile kutudan çıkacak. Ancak şirket, diğer telefonlar için bir çıkış zaman çizelgesini de paylaştı.

Xiaomi’nin açıkladığı akıllı telefonlara sahip kullanıcılar, MIUI 13 Beta güncellemesini alabiliyor. Ancak beta sürümü şu anda sadece Çin’deki kullanıcılara açık. Kararlı sürümün önümüzdeki ay kullanıma sunulacağını da belirtelim. 

BETA SÜRÜMÜ ALACAK XIAOMI TELEFONLAR

Android 12 işletim sistemini temel alan MIUI 13, 21.12.27 sürüm numarasını taşıyor. Güncelleme, daha yüksek performans ve gizlilik özellikleri ile Xiaomi'nin akıllı ekoloji ürünlerinin entegrasyonu gibi pek çok işlev barındırıyor. 

Xiaomi, MIUI 13 beta sürümünü alacak ilk telefonları açıkladı

Çin'de MIUI 13 Beta sürümünü alabilen telefonlar şu şekilde;

Xiaomi Civi, MIX 4, Redmi K40 Game Enhanced Edition, Redmi Note 10 Pro, Xiaomi 11, 11 Pro, 11 Ultra, 11 Youth Edition, Mi Pad 5, Pad 5 Pro, Pad 5 Pro 5G, Xiaomi 10S, Redmi K40, K40 Pro, K30S Extreme Edition, K30 Extreme Edition, Mi 10 Extreme Edition, Mi 10, 10 Pro, Redmi K30, K30 5G, K30i 5G, K30 Pro, Mi 10 Youth Edition, Redmi Note 9, Note 9 4G, Note 9 Pro, Note 10, Note 11 5G, 10X Pro, 10X, and Xiaomi CC9 Pro.

MIUI 13 ÖZELLİKLERİ 

Yeni güncelleme, cihazlar arasında sorunsuz içerik akışı için cep telefonları ve tabletlerin birbirine bağlanmasını destekleyen 'Mi Magic' özellikleri ile geliyor. Ancak güncellemenin kazandırdığı yeni işlevler sadece bununla sınırlı değil. 

Xiaomi, MIUI 13 beta sürümünü alacak ilk telefonları açıkladı

MIUI 13 güncellemesi ile Xiaomi; arayüzüne yüz doğrulama koruması ve gizlilik filigranı, telekomünikasyon dolandırıcılığından korunmak için dolandırıcılık koruması, görsel olarak net ve okunması rahat olan yeni yazı tipi MiSans’ı, canlı duvar kağıtları, daha zengin widget sistemi, tamamen özelleştirilebilir Xiao Ai kişisel akıllı asistanı ekledi. 

Kararlı MIUI 13 ilk aşamada Xiaomi 11, 11 Pro, 11 Ultra, Mi Pad 5 Pro 5G, Mi Pad 5 Pro ve Mi Pad gibi cihazlarla kullanıma sunulacak. Daha sonra ikinci ve üçüncü aşamalar gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...