Tgrt Haber
24 Ocak 2022 09:57

Xiaomi MIX Fold 2 hakkında yeni detaylar

Xiaomi, katlanabilir telefon pazarına yeni modeliyle girmeye hazırlanıyor. Bir süredir çeşitli söylentiler ile gündeme gelen Xiaomi MIX Fold 2, teknik detaylarıyla bir kez de ortaya çıktı.

Xiaomi MIX Fold 2 hakkında yeni detaylar
Xiaomi MIX Fold 2

Çinli teknoloji devi Xiaomi, geçtiğimiz yıl ilk katlanabilir telefonu MIX Fold'u piyasaya sürdü. Tasarımıyla gözleri üzerine çeken cihaz, aynı zamanda özellikleriyle de iddialıydı.

İlk katlanabilir telefonunu piyasaya süren Xiaomi, şimdi ikinci nesil katlanabilir telefonu için hazırlıklara başladı. Xiaomi MIX Fold 2, bazı teknik detaylarıyla sızdırıldı.

XIAOMI MIX FOLD 2 GELİYOR

Akıllı telefonlar ile ilgili pek çok sızıntıyı paylaşan Digital Chat Station, yakın zamanda Xiaomi'nin ikinci nesil katlanabilir telefonunu da bazı ayrıntılarıyla açıkladı.

Xiaomi MIX Fold 2 hakkında yeni detaylar 

Öne çıkan bilgilere göre Xiaomi MIX Fold 2, 8 inç boyutunda, 2.5K çözünürlüğü destekleyen LTPO ekranla gelecek. İşlemci tarafında ise MIX Fold 2, gücünü Qualcomm'un yeni nesil Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden alacak. Her ne kadar raporda cihazın isminden söz edilmese de Gizmochina adlı internet sitesi, bunun MIX Fold 2'den başka bir model olmayacağını öne sürdü.

Xiaomi, sadece MIX Fold 2 üzerine çalışmıyor. Buna ek olarak şirket, ''thor'' ve ''loki'' kod adlarına sahip iki yeni cihazın daha hazırlıklarına başladı. Söylentilere göre bu telefonlar üst düzey kameralara sahip olacak.

Öte yandan yeni Note serisinin üzerine de yine çalışılmaya başlandı. Bir takım orta sınıf üzerine çalışacak Xiaomi, Redmi Note 12 serisini de bu yıl kullanıcının beğenisine sunacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...