Tgrt Haber
11 Ağustos 2022 14:00 - Güncelleme : 11 Ağustos 2022 14:04

Xiaomi MIX Fold 2 için tüm sırlar çözüldü: Gerçek görüntüsü paylaşıldı, kamerasıyla dikkat çekiyor

Xiaomi'nin katlanabilir ekranlı yeni modeli çok yakında geliyor. Birçok detayıyla sızdırılan Xiaomi MIX Fold 2, bu kez şirket tarafından resmi görünümüyle paylaşıldı. Hem tasarım, hem de kamera modülü netlik kazandı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Xiaomi
Xiaomi MIX Fold 2 için tüm sırlar çözüldü: Gerçek görüntüsü paylaşıldı, kamerasıyla dikkat çekiyor
xiaomi,mix fold,teknoloji

Teknoloji devi Samsung, dün düzenlediği etkinlikte katlanabilir modelleri Galaxy Z Flip 4 ve Fol 4 modellerini tanıttı. Koreli üretici iddialı özelliklere sahip yeni telefonlarını tanıtırken, kısa süre içinde benzer bir etkinlikte Xiaomi'den bekleniyor.

Çin merkezli Xiaomi, bugün akşam saatlerinde muhtemelen yeni katlanabilir telefonu Xiaomi MIX Fold 2 modelini tanıtacak. İlk modeliyle tüm gözleri üzerine çeken firma, ikinci modelinde de yine çok iddialı özelliklerle karşımıza çıkacak.

MIX FOLD 2 TASARIMI NETLEŞTİ

Xiaomi, tanıtıma saatler kala MIX Fold 2 modelini resmi sosyal medya hesaplarından gösterdi. Weibo platformunda paylaşılan görüntüler, yeni cihaz hakkında merak edilen pek çok detayı ortaya koyuyor.

Xiaomi MIX Fold 2 için tüm sırlar çözüldü: Gerçek görüntüsü paylaşıldı, kamerasıyla dikkat çekiyor

Buna göre yeni MIX Fold 2, selefine kıyasla biraz daha farklı tasarımla gelecek. Öte yandan şirketin yeni katlanabilir modeli, Leica kameralar ile donatılacak. Bu da fotoğrafçılığı daha ileri seviyeye taşıyacak. Ancak gövde tasarımından dolayı MIX Fold 2'de periskop telefoto lensin yer almayacağını, bunun da dezavantajlardan biri olacağını belirtmekte fayda var. 

 

Kaynak: Xiaomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...