Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 May 2018 23:39

Xiaomi Redmi 5 Plus BİM'de satılıyor mu fiyatı ne kadar? Xiaomi Redmi 5 Plus özellikleri neler?

Xiaomi Redmi 5 Plus modeli çok yakındaBİM raflarında yerini alacak. BİM mağazaları bir telefon satışı daha yapacak! Xiaomi Redmi 5 Plus BİM fiyatı ne kadar olacak? İşte Xiaomi Redmi 5 Plus özellikleri ve detaylar...

Xiaomi Redmi 5 Plus BİM'de satılıyor mu fiyatı ne kadar? Xiaomi Redmi 5 Plus özellikleri neler?
Xiaomi Redmi 5 Plus özellikleri,,Xiaomi Redmi 5 Plus ne kadar,,Xiaomi Redmi 5 Plus bim fiyatı,

Xiaomi Redmi 5 Plus BİM fiyatı ne kadar olacak? teknoloji severler tarafından merak ediliyor. BİM mağazaları gelişmiş ve güncel teknolojik ürünleri uygun fiyatlarla satmasıyla sık sık adından söz ettirmeye başladı. Bu sefer de Çin’in en büyük akıllı telefon markaları arasında yer alan Xiaomi’nin ürünlerini satmaya başladı. 11 Mayıs 2018 itibarıyla Xiaomi Redmi 5 Plus modeli BİM raflarında yerini alacak. Xiaomi Redmi 5 Plus özellikleri neler?

Cihazın özelliklerine gelecek olursak 5.99 inçlik Full HD ekranıyla şık bir tasarıma sahip. Gücünü Snapdragon 625 yonga seti ve 3 GB RAM’den alıyor. Arka kamerası 12MP olan cihazın ön tarafında 5 MP’lik bir kamera yer alıyor ve 4.000 mAh pil değeriyle tam bir fiyat/performans ürünü olarak öne çıkıyor. Xiaomi Redmi 5 Plus işletim sistemi olarak Android 7.0 Nougat kullanıyor.

Xiaomi Redmi 5 Plus

Orta segment işlemcisi ile dikkat çeken ve uygun fiyatıyla dikkatleri çeken Redmi 5 Plus, BİM mağazalarında 999 TL gibi bir ücret ile satışa sunulacak. Fiyat, performans orantısına önem veriyorsanız, 11 Mayıs için planınızı şimdiden yapsanız iyi olacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...