Tgrt Haber
18 Ocak 2022 16:45

Xiaomi’den 2 modele MIUI 13 sürprizi

Xiaomi, yeni arayüz güncellemesi MIUI 13'ü tüm hızıyla sunmaya devam ediyor. Son çıkan bilgilere göre yakında iki cihaz daha bu güncellemeyi alacak. POCO F3 Pro ve X3 Pro için MIUI 13, çok yakında gelecek.

Xiaomi’den 2 modele MIUI 13 sürprizi
MIUI 13,MIUI 13 alacak telefonlar

Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda düzenlediği etkinlikte merakla beklenen MIUI 13 arayüzünü piyasaya sürüd. MIUI 13 arayüzünün duyurusundan hemen sonra güncelleme, bazı modeller için kararlı ve beta olarak çıkmaya başladı. Şimdi ise şirketin sevilen modellerinden POCO X3Pro ve POCO F3 Pro ikilisi de yeni arayüzü almaya çok yakın.

MIUI 13, POCO X3 VE F3 PRO MODELLERİNE GELİYOR

Samsung, OPPO gibi şirket Android 12 güncellesini pek çok orta sınıf modeline sunmaya başladı. Ancak Xiaomi, ne yazık ki bu konuda o kadar hızlı değil. Yine de şirketin bazı modeller için Android 12 tabanlı MIUI 13 güncellemesini sunmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Xiaomi’den 2 modele MIUI 13 sürprizi

Xiaomiuı isimli kaynak tarafından gelen ekran görüntülerine göre Xiaomi, POCO X3 Pro ve POCO F3 Pro için MIUI 13 güncellemesini yakında piyasaya sürecek. Söz konusu arayüz yinelemesi, Google’ın en sonki işletim sistemiyle birlikte gelecek. 

POCO X3 Pro, yeni güncellemeyi global sürüm olarak alacak ve bu sürüm MIUI V13.0.1.0.SJUMIXM yapı numarasıyla gelecek. F3 ise hem Global hem de Avrupa pazarında yeni güncellemeyi alacak. Bu güncelleme de 13.0.1.0 yapı numarasına sahip olacak. 

Yukarıdaki modeller, iddialara göre birkaç hafta içinde güncellemeyi almaya başlayacak. Ancak yeni güncelleme Global olarak geleceği için kullanıcılar, MIUI 13 ile sunulan tüm yeniliklerden faydalanamayacak.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...