Tgrt Haber
24 Nisan 2022 16:30 - Güncelleme : 24 Nisan 2022 16:35

Xiaomi'nin yeni Redmi Note serisi geliyor: Redmi Note 12 sertifika aldı

Uygun fiyatlı Redmi serisiyle popülerlik yakalayan Xiaomi, Redmi Note 12 serisi için süreci biraz daha ilerletti. Firma, yeni telefonları için gerekli sertifikaları aldı.

Fotoğraf Redmi Note 11'e aittir
Fotoğraf Redmi Note 11'e aittir

Redmi Note 11 serisiyle Türkiye'deki kullanıcıların karşısına çıkan Xiaomi, serinin bir sonraki modelleri Redmi Note12 serisi için çalışmalara başladı.

Akıllı telefon pazarında iyi bir ivmeye yakalayan ve sevkiyat konusunda da lider markalardan Xiaomi, yakında yeni orta-üst segment modelleri ile kullanıcı karşısına çıkacak.

REDMI NOTE 12 SERİSİ GELİYOR

Çinli firmanın yeni RedmiNote 12 ailesi hakkında sızıntılar bir süredir ortaya dolaşıyordu.

Ancak söz konusu cihazlar için ilk resmi belgeler gün yüzüne çıkmaya başladı. Akıllı telefonlarla ilgili sızıntılar yapan bir Twitter kullanıcısı, yeni Redmi Note12 serisinin TENNA sertifikalarını paylaştı. 

Xiaomi'nin yeni Redmi Note serisi geliyor: Redmi Note 12 sertifika aldı

TENNA sitesinin verilerine göre Redmi Note 12 için şu an iki model görünüyor. Her iki cihazda Full HD+ çözünürlükte 6,6 inç ekranlar ile gelirken, ayrıca 8,8 mm de gövde kalınlığına sahip olacak. Buna ek olarak her iki cihazda kutudan direkt olarak Android 12 ile çıkacak.

Daha önce ortaya çıkan sızıntılara göre Redmi Note 12 serisinde, 4300 mAh ve 4980 mAh pil seçenekleri olacak. Başka bir sızıntıda ise cihazların Dimensity 1300 ve Dimensity 8000 yonga setlerinden güç alacağı bildirildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...