Tgrt Haber
29 Haziran 2021 08:38

Yerli radar gün sayıyor

Millî imkânlarla geliştirilen lazer tabanlı mobil hız tespit sistemi ağustosta hizmete giriyor. Dört şeritte onlarca araç tek cihazla takip edilecek.

Yerli radar gün sayıyor
yerli radar

MESAN Elektronik Sanayi Ticaret AŞ tarafından yerli ve milli imkânlarla geliştirilen lazer tabanlı Medar MTS Mobil Hız Tespit Sistemi, belgelendirme çalışmaları ve seri üretimle ağustos ayındaki teslimata hazırlanıyor.

MESAN AŞ Genel Müdürü Mustafa Ünlü, “Ülkemizdeki aktif ihtiyaçlar yanında, ürünümüz henüz yurt dışı pazarına tanıtılmamasına rağmen kısa sürede farklı ülkelerden önemli reaksiyonlar almaya devam ediyor, iki farklı ülkede aktif proje görüşmelerini sürdürüyoruz. Özellikle uluslararası trafik fuarları ile önemli sayıda talep oluşacağından eminiz” dedi.

Medar MTS Mobil Hız Tespit Sistemi ile araç hızı, sınıfı, şeridi, lokasyonu, plaka ve araç görseli ile bunun yanında birçok önemli veri her bir araç için tespit edilebiliyor. Şerit ve araç sınıfı bazlı hız limiti ayarlanabilmesine imkân sağlayan Medar MTS, tek bir sistemle aynı anda onlarca aracı dört şeride kadar eş zamanlı takip edebiliyor ve ihlallerini ayrı ayrı belirleyebiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...