Tgrt Haber
19 May 2022 14:45 - Güncelleme : 19 May 2022 14:49

YouTube’dan Yararlı Özellik: Videoların ‘Sıkıcı’ Bölümleri Atlanabilecek

Popüler video platformu YouTube, kullanıcıların ‘can sıkan’ bölümleri atlaması için videolarda yeni bir özelliği test etmeye başladı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The verge
YouTube’dan Yararlı Özellik: Videoların ‘Sıkıcı’ Bölümleri Atlanabilecek
youtube,youtube güncelleme,youtube video atlama

Google’ın video platformu YouTube, milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Özellik bakımından YouTube, pek çok ayrıcalığa sahip. Ancak YouTube’ın avantajları olduğu gibi eksik kaldığı durumlarda var.

Neyse ki bunlardan birine çözüm yakında geliyor. Google’a ait video akış platformu YouTube, kullanıcıların video izlerken atlayabileceği yeni bir özellik üzerine çalışıyor. Söz konusu özellik videoların önemli kısımlarını öne çıkaracak ve daha sağlıklı bir izlenme deneyimi sunacak.

YOUTUBE, VİDEONUN ÖNEMLİ YERLERİNİ ÖNE ÇIKARACAK

YouTube’dan Yararlı Özellik: Videoların ‘Sıkıcı’ Bölümleri Atlanabilecek

Daha önce YouTube Premium aboneleri için demo olan mevcut yenilik, bugün tüm kullanıcılar için sunuluyor. Yapılan duyuruya  göre YouTube, videonun ilerleme çubuğunda önemli gördüğü bölümleri bir grafikle öne çıkaracak. Videoda önemsiz bölümler ise çubukta normal bir şekilde görünmeye devam edecek. Özellikle YouTube’ın bu hamlesi, uzun videoları daha kolay yönetebilir hale getirmeyi amaçlıyor.  Şu anda sınırlı sayıda kullanıcıya ulaşan yeniliğin, ilerleyen günlerde herkese sunulması bekleniyor.

Kaynak: The verge
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...