Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Mart 2014 14:12

ZenMate nasıl indirilir, Twitter'a girmenin en kolay yolu

ZenMate nedir? Twitter'a erişimi sağlayan bir başka yöntem de ZenMate. Bir google chrome eklentisi olan program proxy çözümü sunarak engellenen sitelere erişimi sağlıyor.

ZenMate nasıl indirilir, Twitter'a girmenin en kolay yolu
ZenMate nedir,ZenMate nasıl indirilir,twitter'a girmenin yolu,google chrome,proxy çözümü,

Peki ZenMate nasıl kuruluyor ve nasıl çalışıyor. İşte ZenMate ile ilgili bilmeniz gereken her şey... Öncelikle bilgisayarınızda Google Chrome'un kurulu olması gerekiyor. Daha sonra bu eklentiyi Chrome Web magazasından arayıp bulmanız gerekiyor. Ya da doğrudan Google Chrome tarayıcısındayken bu linke tıklayabilirsiniz. Link açıldığında eklenti sayfasında sağ üstte yazan "Ücretsiz" seçeneğine tıklamanız gerekiyor. ZenMate'in bilgisayarınıza indirilmesi kısa sürede tamamlanacak ve bu işlemin ardından karşınıza çıkacak olan pencere üzerinde "Ekle" seçeneğine tıklayacaksınız.
Herhangi bir sorun yaşanmadıysa bu işlemin ardından eklenti bilgisayarınıza kurulmuş olacak ve karşınıza e-posta adresinizle kayıt olmanızı isteyen bir ekran çıkacak. Buraya bir e-mail adresi yazın. Zira kayıt işlemi olmadan ZenMate aktif hale gelmiyor.E-posta adresinizi girdikten sonra çıkan ekrandan "Get secured now" butonunu tıklayın. Mavi ekranda "Got it" butonuna da bastığınızda işlem tamamlanıyor. Bu noktadan sonra proxy'iniz direkt olarak aktif durumda ve hiç zorlanmadan engelli sitelere giriş yapabilirsiniz. Tarayıcınızın sağ üst kısmındaki ZenMate eklenti ikonuna tıklarsanız bir eklenti penceresiyle karşılaşacaksınız. Bu pencereden kullanmadığınız zaman Proxy'i hemen sağ alt köşede yer alan on off butonunu off'a getirerek geçici olarak kapatabilirsiniz.
Proxy ülkenizi değiştirme ihtiyacı hissediyorsanız hemen ortada yer alan proxy ülkesi ikonuna tıklayabilir ve buradan karşınıza çıkacak olan ülkeler arasından seçim yapabilirsiniz. "Choose" butonuna basmanız ülke seçimini gerçekleştirmek için yeterli oluyor. ZenMate sizi internete başka bir ülkeden girmiş gibi gösteriyor. Böylece internette o ülkenin kurallarına tabi oluyorsunuz..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...