Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
12 Ocak 2022 - 13:09

Oyunseverlere müjde! PUBG: Battlegrounds artık ücretsiz

Dünyanın en popüler oyunlarından PUBG: Battlegrounds, söz verildiği gibi bugün itibariyle ücretsiz oldu. Artık mobil kullanıcılara ek olarak PC ve konsol kullanıcıları da oyunu ücretsiz yükleyip oynayabilir.
Teknoloji - Teknoloji
12 Ocak 2022 - 12:51

Firefox Focus'a yeni özellik geldi: Android cihazların gizliliğini koruyacak

İnternet tarayıcısı Firefox Focus, Android sürümünde yeni bir gizlilik özelliğini başlattığını duyurdu. “Total Cookie Protection” isimli yeni özellik, çerezler aracılığıyla siteler arası izlemeyi engelliyor.
Teknoloji - Teknoloji
12 Ocak 2022 - 12:07

Genç hacker, Tesla araçlarda önemli bir güvenlik açığı buldu

Dünyanın en lüks araçlarından Tesla, yeni bir güvenlik açığıyla gündemde. Araçların ev sistemine müdahale edebilen genç bir hacker, güvenlik uzmanlarına bu durumu bildirdi.
Teknoloji - Teknoloji
12 Ocak 2022 - 10:49

Twitter'dan iPhone kullanıcılarına yeni arama özelliği

Twitter, 2022’ye hızlı bir giriş yaparak test ettiği yeni özelliklerini göstermeye başladı. Video ile retweet tepki seçeneğini test eden platform, iOS uygulamasının Ana Sayfa sekmesinde bir arama çubuğunu test ederken de göründü.
Teknoloji - Teknoloji
12 Ocak 2022 - 10:10

Microsoft, Windows için çok önemli güncelleme yayınladı

Microsoft, 2021'in bitiminden iki hafta sonra Windows işletim sistemleri için yeni yama güncellemesini yayınladı. Güncelleme hem Windows 11 hem de Windows 10 için güvenlik iyileştirmelerini içeriyor.
Teknoloji - Teknoloji
12 Ocak 2022 - 09:52

Apple, iPhone 14 bekleyenleri üzecek: İşte fiyatı

Apple, bu yıl birkaç yeni ürün piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ancak şirketin en çok beklenen cihazı yine iPhone olacak. Cupertino, California merkezli teknoloji devi, iPhone 14 serisi modellerini bu yıl içinde piyasaya sürecek.
Teknoloji - Teknoloji
11 Ocak 2022 - 21:08

The Day Before grafikleri ile hayran bıraktı: Çıkmaz denilen oyunun tarihi açıklandı!

Açık dünya hayatta kalma oyunu olan ve grafikleri ile hayran bırakan The Day Before (Önceki Gün) oyununun çıkış tarihi belli olurken yayımlanan yeni video oyun severlerin nefesini kesti.
Teknoloji - Teknoloji
11 Ocak 2022 - 17:06

Android 12 güncellemesi, iki Samsung modele daha geldi

Samsung, Android 12 dağıtımına tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda birkaç modeline güncellemeyi yayınlayan üretici, şimdi ise bu güncellemeyi iki modeline daha getirdi.
Teknoloji - Teknoloji
11 Ocak 2022 - 16:59

Dönem filmlerini değiştirecek keşif: Savaş atlarının midilli gibi olduğu ortaya çıktı

Bilim insanları, Orta Çağ savaş atlarının tahmin edildiği gibi devasa boyutlarda olmadığını buldu. Yeni bir araştırma, atlarının günümüz midillileri ile neredeyse aynı boyutta olduğunu ortaya koydu.
Teknoloji - Teknoloji
11 Ocak 2022 - 15:31

Mars keşif aracı Perseverance arızalandı

NASA’nın Mars keşif aracı Perseverance, geçtiğimiz ay altıncı kez bir parça kayayı başarıyla topladı. Ancak uzay ajansı, gezgin aracın arızalandığını açıkladı. Açıklamaya göre, Mars'ın küçük kayaları gezgin aracın numune toplama sistemini engellemeye başladı.