Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
24 Ocak 2022 - 12:24

Redmi Note 11S tanıtım tarihi açıklandı: Uygun fiyatlı cihaz yakında geliyor

Xiaomi'nin bir süredir üzerine çalıştığı Redmi Note 11S modeli, bugün şirket tarafından tanıtım tarihiyle açıklandı. Türkiye'de de satılması yüksek ihtimal olan cihaz, Şubat ayında piyasaya sürülecek.
Teknoloji - Teknoloji
24 Ocak 2022 - 11:52

WhatsApp masaüstü ve Web sürümlerinde yeni özellikleri test ediyor

Mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcı gizliliğine odaklanan yeni bir özellik üzerine çalışıyor. Masaüstü ve internet sitesi için test edilen özellik iki adımlı doğrulama. Söz konusu yenilikle kullanıcılar daha güvende olacak.
Teknoloji - Teknoloji
24 Ocak 2022 - 10:36

Galaxy S22 serisinin fiyatları sızdırıldı

Samsung'un önümüzdeki ayın ilk haftalarında tanıtacağı Galaxy S22 serisi, lansman öncesi Avrupa fiyatlarıyla sızdırıldı. İşte yeni amiral gemilerinin depolama seçeneklerine göre fiyatı...
Teknoloji - Teknoloji
24 Ocak 2022 - 09:57

Xiaomi MIX Fold 2 hakkında yeni detaylar

Xiaomi, katlanabilir telefon pazarına yeni modeliyle girmeye hazırlanıyor. Bir süredir çeşitli söylentiler ile gündeme gelen Xiaomi MIX Fold 2, teknik detaylarıyla bir kez de ortaya çıktı.
Teknoloji - Teknoloji
24 Ocak 2022 - 09:27

Galaxy F23 5G, performans testlerinde görüldü

Samsung, orta segment için yeni bir cihazını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Koreli devin yeni Galaxy F23 5G modeli, tanıtım öncesi Geekbench performans testinde görüldü.
Teknoloji - Teknoloji
23 Ocak 2022 - 16:49

WhatsApp sesli mesajlar için yeni bir özelliği test ediyor

Mesajlaşma uygulamaları arasında en popüler olan WhatsApp, uygulama içinde yeni bir özelliği daha test etmeye başladı. Üzerine çalışılan yeni özellik, sesli aramalarla ilgili bir değişikliği içeriyor.
Teknoloji - Teknoloji
23 Ocak 2022 - 14:58

200'den fazla site incelendi: Alışveriş yorumlarının 3’te 2’si şüpheli

Avrupa Birliği Komisyonu (AB), incelemeye aldıkları 200'den fazla alışveriş sitesinde yer alan kullanıcı yorumlarının büyük çoğunluğunun güvenilir olmadığını açıkladı.
Teknoloji - Teknoloji
23 Ocak 2022 - 14:29

Sanal asistan Bagbi, Bağcılar'da hizmete başladı

Örnek ve öncü belediyecilik sloganı ile faaliyetlerini sürdüren Bağcılar Belediyesi, vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak yeni bir hizmeti daha kullanıma sundu. Sanal asistan Bagbi uygulamasıyla kullanıcı karşısına çıkan Belediye, yüzlerce soruyu bu asistanı ile cevaplayacak.
Teknoloji - Teknoloji
23 Ocak 2022 - 13:13

Tank avcısı TSK'nın sahadaki yeni gücü olacak

TSK'nın sahadaki gücünü arttıracak olan Tank Avcısı STA'ların teslimatları sürüyor. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yerli tanksavar füzemiz OMTAS’ın kullanıldığı STA Silah Taşıyıcı Araçlarımızdan Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza yeni teslimatlar gerçekleştirdik. Hayırlı olsun" dedi.
Teknoloji - Teknoloji
23 Ocak 2022 - 12:50

Xiaomi 12 global sürüm geliyor: Performans testlerinde görüldü

Xiaomi, geçtiğimiz yılın sonunda düzenlediği etkinlikte yeni Xiaomi 12 serisini tanıttı. Çin'de satışa sunulan ve kullanıcıların beğenisini kazanan cihaz, şimdi de Avrupa pazarı için geliyor. Merakla beklenen Xiaomi 12, tanıtım öncesinde Geekbench performans testlerinde görüldü.
Teknoloji - Teknoloji
23 Ocak 2022 - 10:31

Resmi Gazete'de yayımlandı: İşte Türkiye Uzay Ajansı'na girmek için aranan şartlar

Türkiye Uzay Ajansı, Resmi Gazete’de yayımladığı yönetmelikte bünyesine katacağı uzman ve uzman yardımcılarında aranacak şartlar açıkladı. Şartlarda KPSS ve normal sınav şartı var. İşte detaylar…
Teknoloji - Teknoloji
23 Ocak 2022 - 10:10

MIUI 13 global sürüm, popüler model için çıktı

Xiaomi, testlerine başladığı MIUI 13 global güncellemesini akıllı telefonlarına sunmaya başladı. POCO X3 ve F3 için kararlı beta olarak yayınlanan güncelleme, kısa bir süreden sonra Redmi Note 10 içinde kullanıma sunuldu.
Teknoloji - Teknoloji
22 Ocak 2022 - 14:46

Kadın ve erkek beyninin farklı çalıştığı kanıtlandı

Bilim insanları, kadın ve erkek beyinleri arasındaki işleyiş farkını araştırdı. Araştırmacılar, dişi ve erkek farelerin beyinleri arasında 1000'den fazla gen aktivasyon farkı buldu. Yani, bir cinsiyetin diğerinden daha fazla gene sahip olduğunu gösterdiler.
Teknoloji - Teknoloji
22 Ocak 2022 - 12:33

E-Spor Takımı Thunderbolts Gaming’den Gençlerin Desteklenmesi Çağrısı

Oyun sektöründe yer alan isimlerden biri olan Thunderbolts Gaming Kurucusu Hüseyin Can Yıldırım, “Oyun geliştiren gençlerin desteklenmesi gerekiyor. Çünkü dünyanın her yerinde merak duygusu yüksek, yeniliğe açık genç girişimciler önemli atılımlarda bulunuyor. Bu durum oyun sektörü için de geçerli. Genç girişimcilerin yaptıkları çalışmalar sektörün olumlu anlamda etkilenmesini sağlıyor. Bu nedenle genç girişimcilerin çok daha fazla desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerinde bulundu.
Teknoloji - Teknoloji
22 Ocak 2022 - 09:08

NASA, Mars aracını kurtarmayı başardı

NASA’nın Mars gezgini Perseverance, gövdesine sıkışan çakıl taşlarıyla mücadele ediyor. Geçtiğimiz haftalarda tespit edilen taşların bir kısmını mühendisler çıkardı.
Teknoloji - Teknoloji
22 Ocak 2022 - 00:14

İngiliz uzay şirketi uzayda film stüdyosu kurmayı planlıyor

İngiliz uzay şirketi Space Entertainment Enterprise (SEE), 2024'te aktörlerin ve içerik üreticilerinin çekim yapabileceği dünyanın ilk film ve eğlence stüdyosunu Uluslararası Uzay Merkezi'nde (ISS) açmaya planladığını açıkladı.
Teknoloji - Teknoloji
21 Ocak 2022 - 16:32

WhatsApp için beklenen özellik yolda: Uygulama içi destek

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, yakında kullanıcıların beklediği önemli bir özelliği piyasaya sürecek. Daha önce 2021'de görünen uygulama içi destek özelliği,önümüzdeki günlerde yeniden gelecek.
Teknoloji - Teknoloji
21 Ocak 2022 - 15:29

iPhone 13 modellerinde pembe ekran sorunu ortaya çıktı

Apple'ın yeni nesil iPhone'ları, kısa süre önce pembe ekran sorunuyla gündeme geldi. Kullanıcılar, bu sorunun iPhone 13 modellerinde ortaya çıktığını bildirdi. İşte ayrıntılar...
Teknoloji - Teknoloji
21 Ocak 2022 - 13:49

Apple sorunları giderdi: macOS Monterey 12.2 RC ve iOS15.3 RC yayınlandı

Apple, iPhone, iPad ve MacBook bilgisayarlarda yaşanan önemli sorunu giderdi. Safari tarayıcısından kaynaklanan güvenlik açığı, iOS 15.3, iPadOS 15.3 ve macOS Monterey 12.2 güncellemeleriyle çözüme kavuştu
Teknoloji - Teknoloji
21 Ocak 2022 - 12:17

Google duyurdu: Android uygulamaları bilgisayalarda oynanabilecek

Teknoloji devi Google, oyunların cihazlar arası oynanabilmesi için yeni bir uygulama geliştirdi. Şu anda beta aşamasında olan Google Play Games isimli uygulama, kullanıcıların mobil oyunları PC'den oynayabilmesini mümkün kılacak.
Başa Dön Sona Git