Tgrt Haber
Magazin - Magazin
11 saat 1 dakika önce

Nafaka krizi büyüyor! Cem Yılmaz’dan gösterisinde Ahu Yağtu’ya olay sözler

Eski Eşi Ahu Yağtu’ya oğlu Kemal için 10 bin dolar nafaka ödeyen Cem Yılmaz, nafakanın TL’ye çevrilmesi için mahkemeye başvursa da başarılı olmadı. Krizi gösterisine taşıyan Yılmaz, Ahu Yağtu’ya demediğini bırakmadı.
 - Şevval Sam'ın oğlu geri vites yaptı
12 saat 9 dakika önce

Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir Tekin 'İsrail askerleri' paylaşımı sonrası özür diledi

Yalı Çapkını dizisinde Kaya rolüyle yer alan Taro Emir Tekin'in ‘İsrail askeri' paylaşımı tepki topladı. Gelen eleştiriler sonrası özür dileyen Tekin, "Şiddetin hiçbir türlüsünün yanında olmadığımı belirtmek isterim" dedi.
Magazin - Magazin
12 saat 31 dakika önce

Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrenen Azra Akın, bebeğinin ismini açıkladı

Dün akşam doğum yapan Azra Akın, bebeğinin cinsiyetini doğuma kadar öğrenmedi. an adında bir oğlu Akın'ın kızı oldu. Sosyal medya hesabından ailesiyle birlikte fotoğraf paylaşan oyuncuya beğeni yağdı.
Magazin - Magazin
13 saat 1 dakika önce

Çağlar Ertuğrul'un kini bir okula mal oldu!

Son olarak Teşkilat dizisiyle ekranda olan oyuncu Çağlar Ertuğrul, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Oyuncu son paylaşımında “İlkokul hocalarım beni hep döverdi ben de okulu komple alıp yıktırdım” diyerek yine takipçilerini güldürdü.
Magazin - Magazin
17 Nisan 2024 - 17:37

Sevenlerini üzdü! Serdar Ortaç sahnede ayakta durmakta güçlük çekti!

Uzun yıllardır kronik sinir sistemi hastalığı Multipl Skleroz (MS) ile mücadele eden Serdar Ortaç, dün akşam verdiği konserde ayakta durmakta güçlük çekti.
Magazin - Magazin
17 Nisan 2024 - 17:02

Zeynep Bastık ameliyat oluyor! Sağlık sorununu sosyal medyada duyurdu

Şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından ameliyat olacağını duyurdu. Nefes alamadığını belirten Bastık, " Nefes alamamak berbat bir şey dostlar." dedi.
Magazin - Magazin
17 Nisan 2024 - 15:54

Metin Akpınar'ın çıkmaz babalık davasında İbrahim Tatlıses detayı

Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı programına konuk oldu. Canlı yayında açıklamalarıyla gündem olan Nebioğlu, annesinin de oyunculuk yaptığını ve İbrahim Tatlıses ile Mine Çayıroğlu’nun başrolünde yer aldığı filmde rol aldığını açıkladı.
Magazin - Magazin
17 Nisan 2024 - 14:30

Yeşilçam oyuncusu Neşe Aksoy 'Benden duyun istedim' notuyla acı haberi paylaştı

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Neşe Aksoy, "Benden duyun istedim" diyerek acı haberi paylaştı.
Magazin - Magazin
17 Nisan 2024 - 14:12

Yabani'nin Alaz'ı 'Evlendi' haberlerinden rahatsız!

Yabani dizisinde Alaz rolüyle yer alan Bertan Asllani, hakkında çıkan ‘evli’ haberlerine sitem etti. İnternette dolaşan bilgileri düzeltmek için uğraşan Bertan Asllani, rahatsızlığını dile getirdi.
Magazin - Magazin
17 Nisan 2024 - 12:14

Tarkan, yeniden kamera karşısında! Çekimlerde yoğun ilgiyle karşılaştı

Ünlü şarkıcı Tarkan, iş birliği kapsamında 'Yarının Köyleri' projesi için uzun bir aranın ardından kamera karşısına geçti. Çekimleri Adana'da yapılan çekimlerde Tarkan'a ilgi yoğundu.
Magazin - Magazin
17 Nisan 2024 - 11:07

Müge Anlı Uğur Dündar ile görüştü, ilk sözlerini canlı yayında açıkladı

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı programına çıkarak annesini bulmak istedi. "Ablamın babası da ünlü bir gazeteci" diyen Nebioğlu'nun açıklamasının ardından Müge Anlı, Uğur Dündar ile görüştüğünü belirtti.
Magazin - Magazin
17 Nisan 2024 - 10:22

Duygu Nebioğlu'nun ablası ortaya çıktı! Uğur Dündar detayı gözden kaçmadı

Metin Akpınar’ın öz kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, ‘Ablamın babası da ünlü bir gazeteci’ diyerek çok konuşulacak açıklamalara imza atmıştı. Uğur Dündar’ın olayla ilgili DNA testi yaptırdığı ortaya çıktı. Ünlü bir gazetecinin kızı olduğu iddia edilen Dilara G.’nin ilk fotoğrafı ortaya çıktı.
Magazin - Magazin
17 Nisan 2024 - 09:44

Ünlü sanatçı Nur Yoldaş hastaneye kaldırıldı

Sultan-ı Yegâh ve Saki gibi şarkıların sahibi Nur Yoldaş yürüyüş yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
Magazin - Magazin
17 Nisan 2024 - 09:21

Nil Karaibrahimgil yazdı, Demet Evgar söyledi

Dün akşam yeni bölümü yayınlanan Bahar dizisinde Demet Evgar, Nil Karaibrahimgil’in ‘Ben Aptal Mıyım?’ şarkısını seslendirdi. Evgar'ın performansına beğeni yağdı.
Magazin - Magazin
17 Nisan 2024 - 08:19

Yılmaz Erdoğan'dan "dava" açıklaması! Cansu Taşkın'la ifşa edilen pozları hakkında konuştu

Cansu Taşkın'la birlikte yer aldıkları görüntüleri Elif Vurgun tarafından sosyal medyaya sızdırılan Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, ilk kez konuşarak dava açacağı iddialarına cevap verdi.
Magazin - Magazin
16 Nisan 2024 - 23:25

Şarkıcı Nur Yoldaş sevenlerini üzdü! 

Sultan-ı Yegâh, Mihrimah, Saki, Nagehan Bustan Faslı, gibi eserleriyle tanınan sanatçı Nur Yoldaş, hastaneye kaldırıldı. 
Magazin - Magazin
16 Nisan 2024 - 19:48

Müzik öğretmeni olduğu iddia edilen Deniz Tekin'den ilk açıklama 

Genç müzisyen Deniz Tekin'in müzik kariyerine son verip İngilizce öğretmenliği yapmaya başladığına dair söylentiler ortaya atıldı. İddialara karşın Tekin, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak cevap verdi. 
Magazin - Magazin
16 Nisan 2024 - 17:32

Aras Bulut İynemli kalbini Gaddar’ın yıldızına kaptırdı

Son olarak Çarpışma dizisinde rol alan Aras Bulut İynemli kalbini Gaddar dizisinde Leyla rolüyle yer alan Buse Meral'a kaptırdı. Birbirini tanıma aşamasında olan ikili, ilişkilerini magazinden uzakta yaşıyor.
Magazin - Magazin
16 Nisan 2024 - 16:59

Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanı olarak ilk nikahını kıydı

Etimesgut Belediye Başkanı olan Behzat Ç.'nin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanı olarak ilk nikahını kıydı.
Magazin - Magazin
16 Nisan 2024 - 16:06

Armağan Çağlayan ilk kez Ajda Pekkan ile yaşadığı zorlu anısını paylaştı

Armağan Çağlayan yıllar önce Ajda Pekkan ile yaşadığı ıstakoz anısını ilk kez paylaştı. Dadı dizisine konuk oyuncu olarak dahil olan Pekkan’ın sahnede yemesi gereken ıstakozlar hakkında konuşan Çağlayan, “'Yiyemem şekerim' dedi Ajda Hanım. Ben alerjisi var zannettim. Meğerse konu farklıymış.” diyerek durumu anlattı.
Sona Git