Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
4 saat 32 dakika önce

Okan Buruk'tan Fenerbahçe ve Süper Kupa açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, ezeli rakipleri Fenerbahçe ile içinde oldukları yarış ve Süper Kupa üzerine konuştu.
Spor - Spor
4 saat 54 dakika önce

Benfica Orkun Kökçü kararını verdi! Teknik direktör geri adım attı

Benfica Orkun Kökçü'nün teknik direktör hakkında söylediği sözlerden dolayı kadro dışı bırakmıştı. Benfica teknik direktörü Roger Schmidt, konuya nokta koydu
Spor - Spor
5 saat 10 dakika önce

Türkiye farklı kaybetti! Ancelotti'den Arda Güler'e sürpriz telefon görüşmesi

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Türkiye'nin Avusturya'ya 6-1 farklı kaybetmesinin ardından genç oyuncusu Arda Güler'i telefondan aradı
Spor - Spor
5 saat 36 dakika önce

Türkiye Kupası'nda yarı final tarihleri belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ve final maçlarının tarihlerini açıkladı.
Spor - Spor
6 saat 32 dakika önce

Süper Lig'de 33. hafta programı belli oldu

Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın programı açıklandı.
Spor - Spor
13 saat 40 dakika önce

Beşiktaş'a Rebic şoku!

Beşiktaş'ta bu sezon beklentilerin altında kalan Ante Rebic ile ilgili çarpıcı iddia ortaya atıldı.
Spor - Spor
18 saat 23 dakika önce

Beşiktaş, Borussia Dortmund'un yıldızı için nabız yokladı

Beşiktaş'ın yaz transfer sezonunda Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan'ı kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi.
Spor - Spor
19 saat 44 dakika önce

Messi'den sevenlerini tedirgin eden emeklilik açıklaması!

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen Messi'den emeklilik açıklaması geldi. Kariyerine Amerika Ligi olan MLS'te devam eden Messi'den çarpıcı ifadeler geldi.
Futbol - Futbol
27 Mart 2024 - 21:52

Beşiktaş'tan TFF'ye PFDK tepkisi!

Beşiktaş, ikinci başkan Hüseyin Yücel'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilmesine tepki gösterdi.
Futbol - Futbol
27 Mart 2024 - 21:49

Fenerbahçe camiası iftar yemeğinde buluştu

Fenerbahçe yönetim kurulu, camianın önde gelenleriyle iftar yemeğinde buluştu. Organizasyona, Ali Koç ve yönetim kurulunun yanı sıra Sadettin Saran, Hulusi Belgü, Abdullah Kiğılı, Ozan Balaban, Şekip Mosturoğlu ve Şenes Erzik de katıldı.
Futbol - Futbol
27 Mart 2024 - 21:23

Beşiktaş'a Chamberlain müjdesi

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam eden Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Alex Oxlade-Chamberlain bireysel çalışmalara başladı.
Spor - Spor
27 Mart 2024 - 20:28

Mike Tyson - Jake Paul boks maçı 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü yapılacak

En ünlü boksörlerden birisi olan Mike Tyson, Jake Paul ile yıllar sonra ringe çıkacak ve boks maçı yapacak! İşte detaylar...
Voleybol - Voleybol
27 Mart 2024 - 20:11

Kupa Voley'de şampiyon Halkbank oldu

AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley Dörtlü Final organizasyonunun final maçında Halkbank, Arkas Spor'u 3-1 yenerek şampiyon oldu.
 - "Bize ceza verirlerse bedelini öderler!"
27 Mart 2024 - 18:37

Ali Koç'tan TFF'ye gözdağı: "Bize ceza verirlerse bedelini öderler!"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, olaylı Trabzonspor maçıyla ilgili beklenen PFDK sevkleri hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Koç, 2 Nisan'da değerlendirilecek ligden çekilme kararı hakkında da konuştu.
Futbol - Futbol
27 Mart 2024 - 17:39

Son dakika! Dries Mertens sezon sonunda futbolu bırakacak mı? Resmen açıkladı

Son dakika haberi... Galatasaray'ın Belçikalı yıldız futbolcusu Dries Mertens, sezon sonunda futbolu bırakıp bırakmayacağıyla ilgili "Bir ağrım sakatlığım da yok. Neden olmasın. Burada olabilir. Başka yerde olabilir ama 1 sene daha devam edeceğim gibi duruyor." dedi.
Futbol - Futbol
27 Mart 2024 - 17:25

Zaha: İlk senemde yüzde 100'ümü vermem beklenemez!

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldız futbolcusu Wilfried Zaha, Antalya kampında açıklamada bulundu. Zaha, "Takımımızın Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu düşünüyorum. Sezon sonuna kadar oyunumuzu devam ettirirsek şampiyon olacağımızı düşünüyorum" dedi.
Futbol - Futbol
27 Mart 2024 - 17:10

Son dakika! PFDK sevkleri açıklandı!

Son dakika haberi... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Kurulu, PFDK sevklerini açıkladı. Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edilirken olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili bir sevkin açıklanmaması dikkat çekti. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
27 Mart 2024 - 16:25

Fenerbahçe'nin yıldızına astronomik teklif! Yeni adresi belli oluyor

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Edin Dzeko'nun Suudi Arabistan'dan astronomik bir teklif aldığı iddia edildi. 38 yaşındaki futbolcunun bu teklife sıcak baktığı da öne sürüldü. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
27 Mart 2024 - 16:04

Kerem Demirbay gözünü rekora dikti! Galatasaray'da ilki yaşayacak

Galatasaray'da son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kerem Demirbay, kariyerinin en skorer sezonunu yaşayabilir. 30 yaşındaki futbolcu 4 kez daha skor katkısı vermesi durumunda kariyer rekorunu kıracak.
Futbol - Futbol
27 Mart 2024 - 15:55

Semih Kılıçsoy için flaş sözler: "O lafları ettiyse bir daha gelmesin!"

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, A Milli Takım'ın Avusturya yenilgisini ve yaşanan Semih Kılıçsoy krizini değerlendirdi. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
27 Mart 2024 - 15:34

Trabzonspor'dan çifte transfer hamlesi!

Trabzonspor'un Hırvat stoper Duje Caleta-Car ve İskoç takımı Rangres ile İngiliz orta saha John Lundstram için temaslarını hızlandırdığı öne sürüldü.