Tgrt Haber
 - Hulusi Akar'dan 'savaş' sözleri
3 saat 31 dakika önce

Hulusi Akar'dan 'savaş' sözleri: Bir tarafta nükleer silah diğer tarafta sapan var

Türk savunma sanayisinin zirveye doğru yükseldiğini belirten TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Orta Doğu'daki krize değinerek “Bu savaş değil; bir tarafta nükleer silah dahil her şey var diğer tarafta sapan taşları var” dedi.
 - Bahçeli'nin videosu dikkat çekti 
4 saat 2 dakika önce

MHP'den Ferdi Tayfur'lu paylaşım! Bahçeli'nin videosu dikkat çekti 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) resmi sosyal medya hesabından Devlet Baçeli'nin videosunu paylaştı. MHP lideri Bahçeli'nin yürüdüğü anların yer aldığı görüntülerde Ferdi Tayfur'un 'Söyleten Sensin' şarkısı arka fonda çalındı. 
 - 'O iş artık bitti!'
6 saat 56 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail ile ticaret hakkında net mesaj: O iş bitti

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Ankara'da ortak basın toplantısında konuştu. Terörle mücadele konusunda Alman makamlarından destek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklik hukukuna zarar veren bu örgütlerle mücadelede daha etkin iş birliğine ihtiyacımız var" dedi. İsrail ile ticari ilişkiler hakkında da konuşan Erdoğan, " Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti" ifadesini kullandı.
 - Almanya Cumhurbaşkanı Türkiye'de
9 saat 27 dakika önce

Almanya Cumhurbaşkanı Külliye'de: Cumhurbaşkanı Erdoğan törenle karşıladı

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Külliye'de resmi törenle karşıladı.
 - CHP'ye İYİ Parti'den transfer
10 saat 1 dakika önce

Son dakika... İYİ Partili Milletvekili CHP'ye katıldı! Rozetini Özgür Özel taktı

Son dakika haberi: İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı. Yanıkömeroğlu'na CHP rozetini takan Özgür Özel, "Türkiye İttifakı için önemli katkılarını İstanbul seçimlerinde de gördük. Bundan sonra da kendisine çok iş düşecek" dedi.
 - Bakan Tunç'tan flaş açıklama
11 saat 24 dakika önce

DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama

Son dakika haberi... Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'ye kapatma davasıyla ilgili tartışmalara ilişkin çarpıcı mesajlar verdi. Bakan Tunç, "Geçmişte terörle irtibatı nedeniyle kapatılan partiler oldu. DEM Parti aynı yolu izlerse aynı muameleyle karşılaşır" dedi.
Politika - Politika
12 saat 39 dakika önce

İYİ Parti'den ayrılan 2 milletvekili CHP'ye geçiyor! Rozetlerini Özgür Özel takacak

İYİ Parti'den istifa eden 2 milletvekilinin CHP'ye geçeceği iddia edildi. CHP lideri Özgür Özel'in iki vekile bugünkü grup toplantısında rozet takacağı belirtildi.
 - ASAL Araştırma'dan çarpıcı anket
14 saat 37 dakika önce

ASAL Araştırma'dan dikkat çeken anket sonuçları! Bu pazar milletvekili seçimi olsa...

Yerel seçimlerin ardından erken seçim spekülasyonları sürerken ASAL Araştırma Şirketi, dikkat çeken bir anket düzenledi. "Bu pazar seçim olsa  olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz?" sorusunun yöneltildiği araştırmada Cumhur İttifakı'nın 2014 seçimlerine göre oy kaybı yaşadığı, CHP'nin ise 1 puan daha yükseldiği sonucu çıktı
 - Özgür Özel'den dikkat çeken 'koltuk' mesajı
22 saat 3 dakika önce

Özgür Özel'den 23 Nisan'da dikkat çeken devir teslim! Kime, ne mesaj verdi?

CHP lideri Özgür Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam koltuğunu 5'inci sınıf öğrencisi Dora Mimaroğlu'na bıraktı. Özel'in "İsterseniz sırtınızı dayayın. Bu koltuktan iyice yerleşmezsen kaldırabilirler" ifadesi dikkat çekti.
 - Özgür Özel'den erken seçim mesajı
22 saat 40 dakika önce

Özgür Özel'den erken seçim mesajı: Böyle bir çağrım yok ama...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimler sonrası çokça konuşulan erken seçime ilişkin, "Ben, ana muhalefet lideri olarak seçimde verdiğim söze bağlıyım ve bir erken seçim çağrım yok" diyerek kapıyı kapadı. 
 - Fatih Erbakan'dan "yeni anayasa" çıkışı
23 saat 25 dakika önce

Fatih Erbakan'dan "yeni anayasa" çıkışı: Ne yapmak istediklerini görmemiz lazım 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un "yeni anayasa" çağrısı sonrası açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Erbakan, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, "Onunla ilgili ne yapmak istediklerini görmemiz lazım" dedi. 
Politika - Politika
23 Nisan 2024 - 22:55

Numan Kurtulmuş'tan partilere yeni anayasa çağrısı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin partililere seslendi.
 - 'Kaçınılmaz olur'
23 Nisan 2024 - 22:15

Bakan Tunç'tan 'DEM Parti kapatılsın' çağrısına dikkat çeken cevap

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, terör örgütü PKK'ya yakınlığı sebebiyle eleştirilen DEM Parti'nin kapatılmasına yönelik çağrılara cevap verdi.
 - TBMM'de bir araya geldiler
23 Nisan 2024 - 20:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel TBMM'de bir araya geldi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de bir araya geldi.
 - Özgür Özel tarih verdi
23 Nisan 2024 - 16:17

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşme için tarih verdi

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili kendisine yaptığı çağrıyı cevapladı. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme için de tarih verdi.
 - Meclis Başkanı'ndan yeni anayasa mesajı
23 Nisan 2024 - 14:38

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, sivil ve darbenin gölgesinden kurtulmuş bir anayasanın zorunlu hale geldiğini söyledi. Kurtulmuş, gelecek haftadan itibaren siyasi partilerle yeni anayasa çalışmaları için temas kuracaklarını belirterek “Yeni anayasa mecburidir, Türkiye’nin borcudur.” dedi.
Politika - Politika
23 Nisan 2024 - 14:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.
 - 'Bedelini ödemeye hazır olun'
23 Nisan 2024 - 12:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan DEM Parti'ye açık uyarı: Bedelini ödemeye hazır olun

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ziyareti dönüşü yaptığı açıklamada DEM Parti'ye sert sözlerle tepki gösterdi. MHP lideri Bahçeli'nin çıkışına destek veren Erdoğan, "Anayasanın hükümlerini kim çiğniyorsa bedelini ödemeye hazır olmalı" dedi.
 - "İslam dünyasının en önemli meselesidir"
23 Nisan 2024 - 11:59

Erdoğan'dan tüm Müslümanlara çağrı: İslam dünyasının en önemli meselesidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ziyareti dönüşü uçakta gündeme ilişkin konuştu. Uluslararası meselelere değinen Erdoğan, Gazze için ayrı parantez açarak İslam dünyasına seslendi: İslam dünyası bu soykırımlara varan katliamlar zincirinin oluşturduğu titremeyle kendine gelmezse, reflekslerini tamamen kaybetme tehlikesiyle yüzleşir. Gazze konusu şu anda İslam dünyasının en önemli meselesidir.
 - TBMM'de çocuk özel oturumu...
23 Nisan 2024 - 00:10

TBMM'de çocuk özel oturumu... Kurtulmuş koltuğunu 12 yaşındaki Aysima'ya devretti 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle TBMM düzenlenen çocuk özel oturumunu, 6. sınıf öğrencisi Aysima Arslan yönetti. Numan Kurtulmuş, "Türkiye'de ve dünyanın her yerinde çocukların başı dik, onurlu, iyi eğitim almış, iyi hayat standartlarına kavuşmuş olmalarını istiyoruz" dedi. 
Sona Git