Tgrt Haber
Magazin - Magazin
4 saat 42 dakika önce

Müziği bırakan Deniz Tekin ingilizce öğretmeni oldu

Şarkıcı Deniz Tekin, müziği bıraktığını açıklayarak, "Bir süredir, önceden birkaç sefer ve daha sert olduğu gibi bir tükenme halindeyim" demişti. Tekin yeni mesleğini sosyal medyadan duyurdu.
Magazin - Magazin
6 saat 19 dakika önce

Alec Baldwin'li Rust filminin setindeki kazada hapis cezası

ABD’li oyuncu Alec Baldwin'in 2021 yanlışlıkla ölümüne sebep olduğu yönetmen Halyna Hutchins davasında silah sorumlusu Hannah Gutierrez-Reed'e 18 ay hapis cezası verildi.
Magazin - Magazin
6 saat 52 dakika önce

Kenan Sofuoğlu, 5 yaşındaki oğluna lüks araç aldığı iddialarına açıklık getirdi

Türk motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu'nun 5 yaşındaki oğlu Zayn' lüks otomobil hediye ettiği iddialarını yalanladı. Aracın kendisine ait olmadığını paylaşan Sofuoğlu, işin aslını paylaştı.
Magazin - Magazin
7 saat 28 dakika önce

Baba ve oğul polemiği büyüyor! Ahmet Tatlıses ile İbrahim Tatlıses birbirine girdi

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses ve torunuyla Sarıyer’de kendisinin izni olmadan oturdukları iddiasıyla mahkemelik olmuştu. Ahmet Tatlıses, sessizliğini bozarak İbrahim Tatlıses’e tepki gösterdi.
Magazin - Magazin
8 saat 16 dakika önce

Yılmaz Erdoğan'dan atak! Kendini ifşa eden Cansu Taşkın'a dava

İnci Taneleri dizisinin oyuncusu ve senaristi Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ile fotoğraflarının yayınlanmasının ardından harekete geçti. Bir hayli sinirlenen Erdoğan dava açmaya hazırlanıyor.
Magazin - Magazin
8 saat 58 dakika önce

Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ buluştu! İki ismin verdiği poza beğeni yağdı!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in oğlu Kurt Efe 2 yaşına girdi. Çiftin oğullarının doğum günü kutlamasına Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal gibi isimler katıldı. Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ’un karesine beğeni yağdı.
 - Uğur Dündar'dan cevap geldi
9 saat 54 dakika önce

Metin Akpınar'ın kızı 'Ablamın babası da ünlü gazeteci ' demişti! Uğur Dündar iddialara cevap verdi

Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, katıldığı programda "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" demişti. Oklar Uğur Dündar'a çevrilirken ünlü isimden ilk açıklama geldi.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 17:35

Birbirini öldü zanneden iki kardeş, 26 yıl sonra buluştu

Hollanda'da küçükken ailesiyle beraber geçirdiği trafik kazası sonucu tüm ailesinin hayatını kaybettiğini düşündü. Gerçek ise 26 yıl sonra ortaya çıktı.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 17:08

Coachella'ya ünlü akını! 90'lı yıllara damga vuran No Doubt grubu yıllar sonra sahnede

Dünyanın en büyük Açık Hava Festivali Coachella’ya bu yıl birbirinden ünlü isimler konuk oldu. Rihanna, Taylor Swift, Shakira ve Megan Fox gibi isimler eğlencede birbirinden ilginç kıyafetlerle poz verirken, asıl sürprizi 90’lı yıllara damga vuran No Doubt grubu yaptı.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 16:13

Hakan Ural gelen eleştirilere ilk kez cevap verdi: Hazmedemiyorlar

Hafta içi her gün canlı yayında gündemi yorumlayan Hakan Ural, son olarak İran’ın İsrail’e saldırması hakkındaki yorumları nedeniyle eleştiri almıştı. Ural ilk kez hakkındaki yorumlar hakkında konuşarak, “Düşüncelerimin halkta karşılık bulmasını hazmedemiyorlar” dedi
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 15:49

Mahsun Kırmızıgül, çıkan haberlere isyan etti: Yıkılmadım, ayaktayım

Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada yayılan ‘öldü’ haberlerine isyan etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kırmızıgül, “Gerçekten çok ayıp. Arkadaşlar, yaşıyorum ve sağlığım da yerinde" dedi.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 14:52

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı ilk kez makyajsız görüntülendi!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakteriyle yer alan Feyza Civelek, farklı giyim tarzı ve açıklamalarıyla gündem olmayı başarıyor. Kısa bir aranın ardından dizisinin çekimlerine devam eden Civelek, ilk kez makyajsız görüntülendi.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 14:07

Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu bilemeyen yarışmacı stüdyoyu terk etti

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster? programında soruyu yanlış bilen 25 yaşındaki yarışmacı, stüdyoyu terk etti. Neye uğradığını şaşıran Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıyı geri çağırdı.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 12:06

93 yaşındaki Rahmi Koç, Küba gecelerinde dans etti! Video viral oldu

En zengin 100 Türk listesinde beşinci sırada yer alan Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Ramazan Bayramı’nı Küba’da geçirdi. Koç, Küba gecelerinde marakas çalarak eğlendi.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 11:17

Aslıhan Doğan Turan, 2.1 milyon Euro'luk aracıyla arkadaşlarını gezdirdi

Eyüpspor'un Teknik Direktörü Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan lüks aracıyla gündem oldu. Doğan, 2.1 milyon Euro'luk aracıyla Bebek'te arkadaşlarını gezdirdi.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 10:54

Merve Tektaş'ın Selçuk Tektaş özlemi

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, 41 yaşında yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Eşini kaybeden Merve Tektaş, sosyal medya hesabından eşine olan özlemini dile getirdi.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 10:05

Kızına verdiği sözü tutan Hakan Hatipoğlu, ailesini görünce gözyaşlarına boğuldu

Survivor yarışmasında bu hafta elenen isim Hakan Hatipoğlu oldu. Havalimanında eşi ve kızıyla buluşan Hatipoğlu “Kızıma sözümü tuttum” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 09:43

Montaj hatasını açıklayan Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin aldığı rekor cezayı açıkladı

Survivor yarışmasının konseyinde montaj hatası olunca yarışmacı Yunus Emre’nin cezasıyla ilgili kafa karışıklığı yaşandı. O anları yeniden yayınlayan Ilıcalı, Yunus Emre’nin sözleri sonrası cezayı arttırdı.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 09:11

Metin Akpınar’ın kızından yeni bir iddia! Bir ünlü baba daha var!

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Metin Akpınar’ın öz kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, annesinin bulunması için Müge Anlı’dan yardım istedi. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Nebioğlu, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim” dedi.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 08:54

Ünlü şarkıcının konserinde insanlar birbirini ezdi!

İran’a giriş yasaklı ünlü şarkıcı Moein’in Van konserinde izdiham yaşandı. İnsanların birbirini ezdiği konserde cam kapılar kırıldı.
Sona Git