Tgrt Haber
Magazin - Magazin
18 saat 18 dakika önce

Mahsun Kırmızıgül, çıkan haberlere isyan etti: Yıkılmadım, ayaktayım

Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada yayılan ‘öldü’ haberlerine isyan etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kırmızıgül, “Gerçekten çok ayıp. Arkadaşlar, yaşıyorum ve sağlığım da yerinde" dedi.
Magazin - Magazin
19 saat 16 dakika önce

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı ilk kez makyajsız görüntülendi!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakteriyle yer alan Feyza Civelek, farklı giyim tarzı ve açıklamalarıyla gündem olmayı başarıyor. Kısa bir aranın ardından dizisinin çekimlerine devam eden Civelek, ilk kez makyajsız görüntülendi.
Magazin - Magazin
20 saat önce

Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu bilemeyen yarışmacı stüdyoyu terk etti

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster? programında soruyu yanlış bilen 25 yaşındaki yarışmacı, stüdyoyu terk etti. Neye uğradığını şaşıran Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıyı geri çağırdı.
Magazin - Magazin
22 saat 2 dakika önce

93 yaşındaki Rahmi Koç, Küba gecelerinde dans etti! Video viral oldu

En zengin 100 Türk listesinde beşinci sırada yer alan Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Ramazan Bayramı’nı Küba’da geçirdi. Koç, Küba gecelerinde marakas çalarak eğlendi.
Magazin - Magazin
22 saat 50 dakika önce

Aslıhan Doğan Turan, 2.1 milyon Euro'luk aracıyla arkadaşlarını gezdirdi

Eyüpspor'un Teknik Direktörü Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan lüks aracıyla gündem oldu. Doğan, 2.1 milyon Euro'luk aracıyla Bebek'te arkadaşlarını gezdirdi.
Magazin - Magazin
23 saat 14 dakika önce

Merve Tektaş'ın Selçuk Tektaş özlemi

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, 41 yaşında yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Eşini kaybeden Merve Tektaş, sosyal medya hesabından eşine olan özlemini dile getirdi.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 10:05

Kızına verdiği sözü tutan Hakan Hatipoğlu, ailesini görünce gözyaşlarına boğuldu

Survivor yarışmasında bu hafta elenen isim Hakan Hatipoğlu oldu. Havalimanında eşi ve kızıyla buluşan Hatipoğlu “Kızıma sözümü tuttum” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 09:43

Montaj hatasını açıklayan Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin aldığı rekor cezayı açıkladı

Survivor yarışmasının konseyinde montaj hatası olunca yarışmacı Yunus Emre’nin cezasıyla ilgili kafa karışıklığı yaşandı. O anları yeniden yayınlayan Ilıcalı, Yunus Emre’nin sözleri sonrası cezayı arttırdı.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 09:11

Metin Akpınar’ın kızından yeni bir iddia! Bir ünlü baba daha var!

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Metin Akpınar’ın öz kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, annesinin bulunması için Müge Anlı’dan yardım istedi. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Nebioğlu, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim” dedi.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 08:54

Ünlü şarkıcının konserinde insanlar birbirini ezdi!

İran’a giriş yasaklı ünlü şarkıcı Moein’in Van konserinde izdiham yaşandı. İnsanların birbirini ezdiği konserde cam kapılar kırıldı.
Magazin - Magazin
14 Nisan 2024 - 16:49

Kenan Sofuoğlu'ndan 5 yaşındaki oğluna ultra lüks hediye! Ağızları açık bıraktı

Ünlü Motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu 5 yaşına giren oğlu Zayn’e son model lüks araba hediye etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Sofuoğlu'na yorum yağdı.
Magazin - Magazin
14 Nisan 2024 - 16:27

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu, sahnelerinin azaltılması hakkında ilk kez konuştu

Kızılcık Şerbeti’nde Doğa karakteriyle izleyici karşısına çıkan Sıla Türkoğlu, son bölümlerde sahnelerinin azaltıldığı iddiaları hakkında konuştu. Cannes dönüşü muhabirlerin sorularını cevaplayan Türkoğlu, “Gayet memnunum halimden” yorumunu yaptı.
Magazin - Magazin
14 Nisan 2024 - 15:38

Türkücü Ceylan Bodrum'daki lüks evinin manzarasını paylaştı!

Sık sık yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen türkücü Ceylan, son paylaşımıyla yine konuşuldu. Bodrum'daki evine giden Ceylan, lüks evinden video paylaşmayı ihmal etmedi.
Magazin - Magazin
14 Nisan 2024 - 15:08

Birkan Sokullu'nun sevgilisi Eda Gürkaynak ilk kez oyunculuk yapacak

Birkan Sokullu'nun sevgilisi Eda Gürkaynak, başrolünde Halit Ergenç ile Funda Eryiğit'in yer aldığı Adsız Aşıklar dizisinin kadrosuna dahil oldu.
Magazin - Magazin
14 Nisan 2024 - 14:35

Bahar dizisinde Pelin Karahan sürprizi

Başrolünde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisine son olarak Bir Zamanlar Kıbrıs/Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinde rol alan Pelin Karahan dahil oldu.
Magazin - Magazin
14 Nisan 2024 - 12:46

Yeni imajıyla görüntülenen Bayhan'ın 'Fly Me To The Moon' performansı sosyal medyada viral oldu

Bir dönemin en çok konuşulan yarışma programı Popstar ile popüler olan Bayhan'ın son hali gündem oldu. Bayhan hem 'Fly Me To The Moon' performansıyla hem de imajıyla çok konuşuldu.
Magazin - Magazin
14 Nisan 2024 - 11:41

Hayranından Sibel Can'a 87 bin TL'lik hediye

Ramazan Bayramı’nın son gününde Kıbrıs’ta sahne alan Sibel Can’a ismini vermek istemeyen hayranı, 87 bin TL’lik jest yaptı. Çok şaşıran Can, hayranına teşekkür ederek sahnesine devam etti.
Magazin - Magazin
14 Nisan 2024 - 11:05

Cem Davran, Hande Erçel'i öve öve bitiremedi: Müthiş bir oyunculuk yeteneği var

Bambaşka Biri dizisinde birlikte rol alan Hande Erçel ile Burak Deniz, eski rol arkadaşları Cem Davran'ı kırmayarak Çarkıfelek programına katıldı. Davran, Hande Erçel'e "Çok güzel; güzellik başka bir şey, müthiş bir oyunculuk yeteneği var" dedi.
Magazin - Magazin
14 Nisan 2024 - 10:19

Dilan Polat'a bir dava daha! 'Hatırlamıyorum' savunması işe yaramadı

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı sebebiyle tutuklu olan Dilan Polat’a bir dava daha açıldı. Sosyal medya fenomenin tutuklanmadan önce A. A.’ya küfredip tehdit ettiği ortaya çıktı. Polat, 'Hatırlamıyorum' dese de dava açıldı.
Magazin - Magazin
14 Nisan 2024 - 09:29

İran'ın İsrail'e saldırısını yorumlayan Hakan Ural'a ünlü isim tepki gösterdi

İsrail televizyon kanalı, İran’ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. Herkes yaşanan gelişmeleri takip ederken, Hakan Ural katıldığı canlı yayında yaşananları yorumladı. Ural'a sosyal medyada tepki yağarken, Yunus Günçe'den de paylaşım geldi.
Sona Git