Tgrt Haber
 - 'Kaybederse partisi de logosu da hazır' 
10 saat 54 dakika önce

Eski CHP'li isimden İmamoğlu hakkında dikkat çeken iddia: Kaybederse partisi de logosu da hazır 

Seçime kısa bir süre kala CHP Muş Gençlik Kolları Başkanı Erkan Çakır'dan dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. TGRT Haber'e konuşan Çakır, İstanbul seçimini kaybetmesi durumunda İmamoğlu'nun partisinin ve logosunun hazır olduğunu iddia etti. 
 - 'Sen eczacıyken ben siyasetteydim'
11 saat 25 dakika önce

Özgür Özel'in çıkışına Turhan Çömez'den sert cevap: Sen eczacıyken ben siyasetteydim 

CHP lideri Özgür Özel'in İYİ Partili seçmenlerden Balıkesir'de oy istemesine pankartla tepki gösterdiği için "Sen de gidip ananın evine pankart astırıp protesto yapacaksın. Yazıklar olsun" diyerek hedef aldığı İYİ Partili Çömez'den TGRT Haber ekranlarında cevap geldi. Çömez, "Özel, eczanesinde çalışırken ben siyasetteydim. Keşke özel rakiplerini aşağılamak yerine kendi adayını ön plana çıkarsa" dedi.
 - "AK Parti adayını destekleyeceğim"
11 saat 34 dakika önce

İYİ Parti'de şok! Adaylıktan çekildi AK Parti adayını destekleyeceğini açıkladı

İYİ Parti Afyonkarahisar'da bir şok daha yaşandı. Sinanpaşa belediye başkan Adayı Hasan İnan adaylıktan çekildi ve AK Parti adayı Erdal Karaman'ı destekleyeceğini açıkladı.
 - '1,7 puan öndeyiz'
12 saat 5 dakika önce

Murat Kurum seçim yarışındaki son verileri açıkladı: Kazanıyoruz  

Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, İstanbul'daki yerel seçim yarışında 1,7 puan önde olduklarını söyledi. Kurum, "Biz de anket yaptırıyoruz. 1,7 puan farkla kazanacağız" dedi. 
 - Tarsus'ta hareketli dakikalar
12 saat 43 dakika önce

Memleket Partisi Mersin Tarsus adayının aracına pompalı tüfekle saldırı

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın oğlu ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan'ın seçim çalışması yaptığı aracına pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Olay Bozdoğan'ın araçtan indikten kısa süre sonra gerçekleştirildiği bildirildi. Yaralanan olmadı.
 - AK Parti'ye katıldılar 
13 saat 43 dakika önce

Yeniden Refah Partisi Ankara teşkilatında yer aldığı iddia edilen bazı isimler AK Parti’ye katıldı

Yeniden Refah Partisi’nde yerel seçime 4 gün kala yeni istifalar yaşandığı öne sürüldü. Ankara teşkilatında bulunduğu öne sürülen bazı isimlerin Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek AK Parti'ye katıldığı kulislerde konuşuluyor.
Politika - Politika
13 saat 52 dakika önce

Anavatan Partisi'nden 4 il ve 1 ilçede Cumhur İttifakı'na destek kararı

Anavatan Partisi 31 Mart Yerel Seçimler için Cumhur İttifakı'nı destekleyeceği illeri ve ilçeyi duyurdu. Seçime son günler kala siyasi kulislerde hareketlilik yaşanıyor.
 - Başaran'dan dikkat çeken iddia
14 saat önce

Nuray Başaran'dan CHP İBB'deki para sayma görüntüleriyle ilgili dikkat çeken iddia

Gazeteci Nuray Başaran TGRT Haber'de CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili dikkat çeken iddialarda bulundu. Başaran CHP İBB'yle ilgili "İstanbul'daki bazı belediyelerden artık çanta içinde bir yerlere para taşındığını görüyoruz" dedi.
Politika - Politika
14 saat 40 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaşlı teyzeyle sohbetinde dikkat çeken anlar: "3 metreden düştü vazgeçmedi!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Diyarbakırlı teyzeden seçim desteği geldi. "Sandıkları patlatacağız" diyen yaşlı teyzenin AK Parti için seçim çalışmalarında 3 metrelik çukura düştüğü ancak yine de çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan teyzeye destek için talimat verdi.
 - 'DEM'leneceğin belliydi Özgür'
15 saat 2 dakika önce

'Seçim günü neredeydin?' diyen Özel'e İnce'den cevap: DEM'leneceğin belliydi Özgür 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, "2018'de seçim gecesi neredeydin?" sorusuna Muharrem İnce'den cevap geldi. İnce, "Çıraklar o günleri hatırlamıyorsa ustasına bunu sorabilir. O zamanlardan ‘DEM’leneceğin belliydi Özgür Özel" diyerek cevap verdi. 
 - "Ölmemi isteyenlere söylüyorum..."
15 saat 10 dakika önce

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan partisine mesaj dolu pankart ve 'duygusal kopuş' açıklaması

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendi adına asılan pankartları eleştirerek sahaya inerek seçim çalışmalarına katılmamasıyla ilgili tartışmalara sert cevap geldi.
 - 'Biz vurdukça köşeye sıkışıyor'
15 saat 48 dakika önce

Bakan Fidan'dan PKK'nın Avrupa'daki eylemlerine tepki: Biz vurdukça köşeye sıkışıyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, PKK terör örgütünün son günlerde Avrupa ülkelerinde gerçekleştirdiği provokatif eylemlere ilişkin konuştu. Bakan Fidan "Biz vurdukça köşeye sıkışıyorlar. Köşeye sıkıştıkça, bu defa yıllardır onlara müsamaha gösteren ülkelerde terör estiriyorlar" dedi.
Politika - Politika
15 saat 55 dakika önce

'Hedef 1 milyon' demişti! Erbakan YRP'nin üye sayısını açıkladı

1 milyon üye hedefi koyan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin üye sayısındaki son durumu açıkladı.
Politika - Politika
16 saat 15 dakika önce

Bakanların seçim çalışmasını eleştiren İmamoğlu'na Adalet Bakanı'ndan yanıt geldi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bakanların yerel seçimler için yaptığı çalışmaları eleştiren Ekrem İmamoğlu'na yanıt verdi. "Sen işine bak" diyen Tunç, bu konuda kanunen yasak olmadığını hatırlattı.
Politika - Politika
16 saat 40 dakika önce

Bakanların seçim çalışması yapmasına Bülent Turan'dan KPSS yanıtı

Yerel seçim çalışmaları kapsamında bakanların da sahaya inmelerine gelen eleştirilere İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan açıklama yaptı. Turan bakanların AK Partili olduğunu KPSS ile atanmadığını hatırlattı.
 - Erdoğan enflasyonda düşüş için tarih verdi
18 saat 55 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyonda düşüş için tarih verdi: Mehmet Şimşek'e itimadım tam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batman mitinginde ekonomiye ilişkin çarpıcı mesajlar verdi. Emeklilerin sıkıntılarının farkında olduklarını söyleyen Erdoğan, "Mehmet Şimşek'e itimadım tam. İnşallah yılın ikinci yarısından itibaren uyguladığımız ekonomi programının olumlu yansımalarını daha net göreceğiz" dedi.
 - 'Hesabını verecekler'
19 saat 31 dakika önce

Bahçeli'den Belçika'da krizi tetikleyen PKK'ya sert tepki

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırmasına tepki gösterdi.
 - 'Terör güdümündekilere kapımız kapalı'
21 saat 16 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP-DEM iş birliğine tepki: Terör güdümündekilere kapımız kapalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır mitingindeki konuşmasında, CHP ile DEM Parti arasındaki iş birliğine "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkardılar. Oylarınıza ipotek koydular" sözleriyle tepki gösterdi.
 - "Bu seçim beka meselesi, ona göre oy verin"
22 saat 58 dakika önce

YRP'den AK Parti'ye geçen Suat Pamukçu'dan eski partisine çağrı: Bu seçim beka meselesi

Yeniden Refah Partisi'nden istifa edip AK Parti saflarına geçen İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, eski partisinin seçmenine seslendi. 31 Mart'ın 2028'deki cumhurbaşkanlığı seçiminin provası olduğunu söyleyen Pamukçu, "Bu seçimi bir beka seçimi olarak düşünün ve ona göre oy kullanın" çağrısını yaptı.
Politika - Politika
27 Mart 2024 - 11:05

Para sayma soruşturmasıyla ilgili CHP'li belediye başkanı ifade verdi

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, şüpheli sıfatıyla savcılığa ifade verdi.