Tgrt Haber
Gündem - Gündem
1 saat 4 dakika önce

Çocuk kavgası büyüdü: Adamın biri anne kızı tekme tokat dövdü

Esenyurt'ta çocukların mahalle kavgasına önce anneleri karıştı sonra olaya dahil olan kadının kocası araya girerek anne ve kızı dövdü.
Gündem - Gündem
1 saat 21 dakika önce

Yunanistan askeri heyetinden ziyaret

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye-Yunanistan arasında "Güven Artırıcı Önlemler" kapsamında Türkiye'ye gelen Yunanistan askeri heyetinin 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nı ziyaret ettiğini bildirdi.
 - İsmail Hakkı Pekin İncirlik kararını anlattı
1 saat 24 dakika önce

İsmail Hakkı Pekin İncirlik kararının perde arkasını anlattı: Türkiye savaşa hazırlık yapıyor, F-16'larla harekat olacak

İncirlik'de bulunan 10’uncu Tanker Üs Komutanlığının isim değişikliği sonrası Genelkurmay İstihbarat Eski Başkanı İsmail Hakkı Pekin, ''Türkiye bölgesel savaşa hazırlık yapıyor. Muharip birlikler gelecek.'' dedi.
Gündem - Gündem
1 saat 29 dakika önce

3 defineciye mezar olan mağara ve tüneller ilk kez görüntülendi

Bursa’nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi’nde define ararken kaldıkları göçükte feci şekilde ölen 3 definecinin kazdığı mağara ve tüneller görüntülendi.
Gündem - Gündem
1 saat 41 dakika önce

Zincir market alev alev yanıyor! Dumanlar gökyüzünü kapladı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette büyük yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle çıkan dumanlar kentin birçok noktasından görüldü.
Gündem - Gündem
1 saat 50 dakika önce

Bayramın acı kazası! Hız sınırını aştılar kağıt gibi ezildiler!

Ramazan Bayramının ilk günü aşırı hız yüzünden 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
 - Taksiciyi vahşice katletmişti...
1 saat 57 dakika önce

Son dakika! Taksiciyi vahşice katletmişti: Katil zanlısı adliyeye sevk edildi

Son dakika haberi... İstanbul'da bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçaklayarak katleden katil zanlısı yakalandı. Yabancı uyruklu Y.B isimli zanlı, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
 - Rükûdan kalkamadı, bir anda yere yığıldı!
2 saat 6 dakika önce

Cemaat neye uğradığını şaşırdı! Camide namaz kılarken yığıldı

Isparta'da akşam namazını camide kılan adam cemaatle birlikte rükûdan kalktıktan sonra bir anda yere yığıldı. Çevredekiler namazı bırakarak ilk müdahaleyi yaptı ancak kurtulamadı.
Gündem - Gündem
2 saat 23 dakika önce

Kastamonu'da belediyeyi bastı, başkanla görüşemeyince CHP'ye gitti!

Kastamonu'da belediye başkanlığına giderek belediye başkanıyla görüşmek isteyen kişi ret yanıtı alınca CHP İl Başkanlığına gitti. Burada da olumsuz yanıt alan kişi
Gündem - Gündem
2 saat 30 dakika önce

Taciz iddiasıyla öldüresiyle dövüşmüştü! Uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı

Şırnak'ta kadını taciz ettiği iddia edilen uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı. Zanlı, "Kesinlikle ne cinsel amaçlı ne de başka bir amaçla müştekiye dokunmadım. 1.90 boyunda ve 90 kilogram birisiyim. Birisine zarar vermeye kalksam yaralayacak ölçüde zarar verebilirim" dedi.
Gündem - Gündem
2 saat 32 dakika önce

Son dakika! Erzurum'da deprem oldu: Kandilli ilk verileri paylaştı

Son dakika haberi... Erzurum'da 3,0 büyüklüğünde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi'nin aktardığı verilere göre; deprem yerin 9,4 km altında gerçekleşti. Aynı fay hattı üzerinde bulunan Tokat'ta da gece saatlerinde 4,7 ve 4,1 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti...
Gündem - Gündem
2 saat 41 dakika önce

Kadıköy'de 51 yaşındaki adamı önce dövdüler 8 yerinden bıçakladılar

Kadıköy'de yaşanan saldırı kameralara yansıdı. 51 yaşındaki adam önce dövüldü sonra bıçaklanarak kanlar içinde yolda bırakıldı.
Gündem - Gündem
2 saat 59 dakika önce

Adana'da kahreden haber! 9 aylık hamile kadın feci kazada öldü, bebeği yaşıyor

Adana'de elektrikli bisiklet faciası yaşandı. 9 aylık kadın seyir halindeyken bisikletten düştü otobüsün üzerinden geçmesiyle yaşamını yitirdi. Kadının karnındaki bebek sezaryenle kurtarıldı.
Gündem - Gündem
3 saat 28 dakika önce

Daha öğreneli iki hafta olmuştu! Bir öğrencisinin hayatını kurdardı!

Isparta'da bir öğrencinin öğretmeni tarafından Heimlich manevrasıyla kurtarıldığı anlar kameraya yansıdı. Öğretmenin ilk yardım eğitimini daha iki hafta önce aldığı ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
3 saat 55 dakika önce

Bursa'da üretildi, dünyadan talep yağıyor: Depremde binlerce kişinin hayatını kurtaracak!

Bursa'da yapılan depreme dayanıklı çelik masaya dünyanın dört bir yanından talep yağıyor. Binlerce kişinin hayatını kurtaracak masa, fuara damga vurdu.
 - MSB'den gerilimlere ilişkin açıklama
4 saat 10 dakika önce

MSB duyurdu! Türkiye'den tarihi İncirlik adımı

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), her türlü tehlikeye karşı mücadelenin devam ettiğini bildirdi. MSB ayrıca İncirlik'te bulunan 10’uncu Tanker Üs Komutanlığının isminin değiştiğini açıkladı.
 - 100 bin TL'lik dalgınlık!
4 saat 20 dakika önce

100 bin TL'lik dalgınlık kamerada! İmdadına otobüs şoförü yetişti: Allah tuttuğunu altın etsin

Antalya'da bir vatandaş içinde yüklü miktarda para bulunan poşeti otobüste unutup indi. Durumu fark eden vatandaşın yardımına otobüs şoförü yetişti. Koltukta duran para dolu poşeti bulan otobüs şoförü parayı muhafaza altına aldı. 100 bin TL'sine kavuşan vatandaş 'Allah tuttuğunu altın etsin' diyerek şoföre teşekkür ederken, o anlar araç kamerasına anbean yansıdı.
Gündem - Gündem
4 saat 34 dakika önce

FETÖ'ye 'Bylock' operasyonu: Çok sayıda gözaltı var

FETÖ'ye yönelik operasyonlar sürüyor. İzmir'de ByLock kullandığı tespit edilen 12 şüpheli gözaltına alındı. Şühelilerin işlemleri devam ediyor.
Gündem - Gündem
4 saat 38 dakika önce

Teleferik faciasından günler sonra sistem çalıştı, kabinler indirildi

Antalya'da bayram tatilinde yaşanan direk devrilmesi sonrası yaşanan teleferik faciasında günlerdir asılı halde bekleyen kabinler indirildi.
 - Soğuk havalar geri dönüyor
4 saat 49 dakika önce

AKOM'dan İstanbul için kritik uyarı! Soğuk havalar geri dönüyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada, sıcaklıkların 13-17 derecelere kadar düşeceği bildirildi.
Sona Git