Tgrt Haber
 - 'Desteğini çek'
11 saat 48 dakika önce

Yunanistan’da Komünist Parti’den İsrail talebi!

Yunanistan'da 21 sandalyenin sahibi olan Komünist Partisi, hükümetten İsrail'e desteğini çekmesini istedi. Partili yetkililer konuyla ilgili açıklama yaptı.
Dünya - Dünya
13 saat 25 dakika önce

Slovakya, Türk vatandaşlarından Schengen vizesi istiyor

Slovakya, Türkiye'den gelen ziyaretçilerden Schengen vizesi talep ediyor. Bu uygulama, Türk vatandaşlarının Slovakya'yı ziyaret etmek için vize alması gerektiği anlamına geliyor. İşte detaylar...
Dünya - Dünya
15 saat 11 dakika önce

BAE ve Suudi Arabistan saldırı bilgilerini ABD ile paylaştı

Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin, İran'ın İsrail'e yönelik istihbarat bilgilerini ABD ile paylaştığı ortaya çıktı. 
Dünya - Dünya
15 saat 52 dakika önce

UAD'de Azerbaycan-Ermenistan davası: İtirazlar ele alındı

Uluslararası Adalet Divanı’nda (UAD) Azerbaycan ve Ermenistan davası başladı. Azerbaycan Dışişleri Bakan Yardımcısı Elnur Memmedov, “Ermenistan, Azerbaycan'la sorunu müzakere yoluyla çözmekten kaçınıyor” dedi.
Dünya - Dünya
16 saat 6 dakika önce

Tartışmalı yasa tasarısı yumruklu kavgaya neden oldu! Milletvekilleri birbirine girdi

Gürcistan'da tartışmalı yasa tasarısı yeniden Meclis'te gündeme gelince kavga çıktı. İktidardaki Gürcü Hayali Partisinin, geçtiğimiz yıl Tiflis'te gösterilere neden olan 'yabancı etkinin şeffaflığı' konulu yasa tasarısı nedeniyle yumruklar havada uçuştu. 
Dünya - Dünya
16 saat 55 dakika önce

Sidney saldırganı 'terörist Müslüman' iddiası yalan çıktı!

Avustralya'nın Sidney şehrinde bir AVM'de düzenlenen bıçaklı saldırganın faili için 'terörist Müslüman' ifadesini kullanıp, sosyal medyada yayanların iddiasının yalan çıktığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından onaylandı.
 - Trump'ın "sus payı" davası bugün başlıyor
17 saat 27 dakika önce

ABD tarihinde bir ilk! Eski Başkan Trump ceza mahkemesinde

ABD tarihinde bir ilk yaşanacak. İlk kez eski bir başkan ceza mahkemesinde yargılanacak. Donald Trump'la ilgili dava bugün başlıyor. 
Dünya - Dünya
17 saat 39 dakika önce

Hamas lideri Haniye oğlunun ardından torununu da İsrail saldırında kaybetti

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin İsrail saldırılarında yaralanan torunu Melek Haniye tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 
 - Vaaz veren piskoposu hedef aldılar
17 saat 57 dakika önce

Sidney'de peş peşe bıçaklı saldırılar: Bu kez Piskoposu hedef aldı işte o anlar

Avustralya'nın Sidney şehrinde AVM'de düzenlenen bıçaklı saldırının ardından bu kez de bir kilisede piskopos bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar kameralara yansıdı. 
 - ''Netanyahu ülke için artık bir tehdit''
18 saat 10 dakika önce

İsrail'de sesler yeniden yükseldi: Netanyahu ülke için artık bir tehdit

İsrail'in eski Başbakanı ve ana muhalefet lideri Yair Lapid, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun artık ülke için bir tehdit haline geldiğini söyledi. 
Dünya - Dünya
18 saat 18 dakika önce

İsrail askerleri Hizbullah'ın tuzağına düştü: Çok sayıda yaralı var

Lübnan sınırında patlama meydana geldi, 4 İsrail askeri yaralandı. Hizbullah, patlamanın sebebini açıkladı, saldırıyı üstlendi
Dünya - Dünya
19 saat 50 dakika önce

Rusya'dan İsrail ve İran'a çağrı

İran'ın İsrail'e yönelik hava saldırısının ardından Kremlin'den itidal çağrısı geldi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, anlaşmazlıkların diplomatik yollarla çözülmesi gerektiğini söyledi. 
 - Netanyahu'nun karşılığının önünde ABD var!
20 saat 55 dakika önce

Netanyahu'nun karşılığının önünde ABD var! Cevap aceleye gelmeyecek

İran'ın İsrail'e yönelik misilleme hava saldırısının ardından Tel Aviv'in ne karar vereceği bekleniyor. Uzmanlar, İsrail'in İran'a karşılık vermesinin neredeyse kaçınılmaz olduğunu fakat riskli bir operasyon olduğunu belirtiyor. 
 - NATO'yu şaşkına çeviren 'süper silah'
21 saat 13 dakika önce

NATO'yu şaşkına çeviren 'süper silah' ateşlendi! Rusya'dan yeni hamle

Tüm gözler Orta Doğu'dayken Rusya, yeni 'süper silahı'yla dikkat çekti. Rus lider Vladimir Putin, NATO'yu şaşkına çeviren, nükleer kapasiteye sahip yeni süper silahını test etti. Ukrayna alarm durumuna geçti.
 - Yıllar sonra füzelerle 'oyun'
21 saat 17 dakika önce

İran-İsrail arasındaki Orta Doğu'yu tedirgin eden o anlaşma! 'Tiyatro' söylentileri sonrası merak edildi

Son dönemlerde Orta Doğu'da büyük krize neden olan İsrail ve İran arasındaki çatışmanın 'tiyatro' olduğu iddia edilirken, iki ülke arasındaki geçmişe yönelik anlaşmalar gündeme geldi.
 - Türkiye'nin yakınında tehlike çanları
22 saat 56 dakika önce

İran'ın fırlattığı İHA ve füzelerin nasıl engellendiği belli oldu! Türkiye'nin yakınında gerilim tırmandı

Türkiye'ye yakın Doğu Akdeniz bölgesinde ABD tarafından İran'ın İsrail'e fırlattığı füze ve İHA'lara müdahale edildiği belirtildi.
 - Netanyahu iki arada bir derede!
23 saat 10 dakika önce

Netanyahu iki arada bir derede! İsrailli bakanlardan 'karşı saldırı' baskısı

İran'ın İsrail'e yönelik saldırılarının ardından Tel Aviv'de Savaş Kabinesi'nin kararı bekleniyor. Fakat Kabine'de İsrailli bakanlar ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu arasında anlaşmazlıklar var. Netanyahu'ya 'saldırı' baskısı yapılıyor.
 - Kritik toplantıda şaşırtan kareler
23 saat 22 dakika önce

Kritik toplantıda BM Genel Sekreteri Guterres'in yaptığı herkesi şoke etti

İran'ın İsrail'e saldırısının ardından acil olarak toplanan Birleşmiş Milletler Güvenlik Kurulu toplantısında, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in yaptığı herkesi şaşkınlığa uğrattı. 
Dünya - Dünya
15 Nisan 2024 - 05:16

Papua Yeni Gine bir deprem daha... Bu kez 6.5 ile sarsıldı 

Geçtiğimiz günlerde 7 büyüklüğündeki depremle sarsılan Papua Yeni Gine bu sefer de 6.5 ile sarsıldı. Şu ana kadar can veya mal kaybı olmadığı bildirildi. 
 - İsrail Savaş Kabinesi ikiye bölündü
15 Nisan 2024 - 03:08

Dünyanın gözü Ortadoğu'da... İsrail basını yazdı: Savaş kabinesi ikiye bölündü! İşte bölgede anbean yaşananlar

Son dakika haberi... Dünyanın gözü İran'ın İsrail saldırısının ardından bölgeden gelen son dakika gelişmelerinde... İran'ın 'intikam' operasyonunu sonlandırmasından sonra her iki taraftan da çok sert açıklamalar geldi. Aşırı sağcı Bakan Ben-Gvir, ''Ezici bir saldırıya ihtiyacımız var'' derken ABD medyası ise Netanyahu'nun Biden ile görüşmesinin ardından misilleme saldırı planından vazgeçtiğini duyurdu. Aynı iddia İsrail basınından da geldi. İsrail devlet televizyonu KAN'da yer alan habere göre; İsrail'in, İran'ın saldırılarına karşılık vermekten "son anda vazgeçtiği" öne sürüldü. İsrail'in bu gece İran'a saldıracağı iddia edilirken ayrı bir haberde de; savaş kabinesinde anlaşmazlık yaşandığı belirtildi.
Sona Git