Tgrt Haber
 - 4 ismin milletvekilliği düşürüldü
5 saat 17 dakika önce

Son dakika! 4 ismin milletvekilliği düşürüldü

Son dakika haberi.. CHP'nin Belediye başkanlığına seçilen milletvekilleri; Abdurrahman Tutdere, Burcu Köksal, Hasan Baltacı ve Ahmet Önal'ın milletvekilliği düşürüldü. Karar TBMM Genel Kurul'unda okundu.
 - Ahmet Cin'in sözleri alkış yağmuruna tutuldu
6 saat 5 dakika önce

'İmamoğlu’nun resmi asılsın' diyen CHP'liye cevap gecikmedi: Ahmet Cin'in sözleri büyük alkış aldı

İBB Başkanı İmamoğlu’nun resminin asılmasını isteyen CHP'li meclis üyesi Haydar Erkol'a cevap gecikmedi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin “Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de Ekrem Bey’in resmini asacağım” dedi.
 - İran-İsrail gerilimi masaya yatırılacak!
6 saat 15 dakika önce

Son dakika! Seçim sonrası ilk Kabine Toplantısı başladı: İran-İsrail gerilimi masaya yatırılacak

Son dakika haberi... Yerel seçim sonrası ilk Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında başladı. Kabinenin en sıcak başlığının İran-İsrail gerilimi olması bekleniyor.
Politika - Politika
7 saat 16 dakika önce

İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu'na tebrik ziyareti

31 Mart seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'na İstanbul Valisi Davut Gül'den tebrik ziyareti gerçekleşti.
 - "Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz"
8 saat 19 dakika önce

Son dakika! CHP lideri Özgür Özel: Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz

Son dakika haberi... CHP'de yerel seçimlerin ardından ilk grup toplantısı gerçekleştirildi. CHP lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında konuştu. Özel, "Bize oy veren hiç kimseyi pişman etmeyeceğimize buradan söz veriyoruz" dedi.
 - Bakan Güler'den komutanlara talimat!
8 saat 22 dakika önce

Komuta kademesiyle kritik toplantı! Bakan Güler komutanlara talimat verdi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TSK'nın komuta kademesi, sınır ötesi birlik komutanları ve bakan yardımcılarıyla telekonferans toplantısı yaptı. Devam etmekte olan faaliyetlere ilişkin bilgi alıp talimatlar veren Bakan Güler, "Türkiye bölgesel krizlerin önlenmesi için vazgeçilmez bir aktör" dedi.
Politika - Politika
10 saat 10 dakika önce

Cumhurbaşkanlığı'ndan Erdoğan ve Şimşek arasındaki gerilim iddiasına açıklama

Seçimler öncesi ekonomi yönetimiyle ilgili görüşmelerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekonominin koltuğundaki Bakan Mehmet Şimşek arasında gerilim yaşandığı iddialarına yalanlama geldi.
Politika - Politika
11 saat 13 dakika önce

Dışişleri Bakanı Fidan, yarın Katar'a gidiyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'ı ziyaret ederek Başbakan ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile görüşecek.
 - 'Yerel iktidar olduk diyenler hayal aleminde'
11 saat 18 dakika önce

Devlet Bahçeli'den muhalefete seçim tepkisi: Yerel iktidar olduk diyenler hayal aleminde

Son dakika haberi... MHP lideri Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından 'yerel iktidar' kazandığını ilan eden CHP'ye tepki gösterdi. Muhalefetin seçimi hasbelkader kazandığını söyleyen Devlet Bahçeli, "Fazladan 3-5 belediye kazanmakla yerel iktidar tantanası koparmaları sadece mizahi bir yanılgı" dedi. Yeni anayasa için hazır olduklarını belirten Bahçeli, HDP ve DEM Parti'nin de kapatılması çağrısında bulundu.
 - Ukrayna anlaşmadan son anda çekildi
12 saat 43 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracaktı, son anda iptal edildi

Rusya ve Ukrayna'nın Türkiye ile Karadeniz'deki gemilerin güvenliği için müzakere yaptığı ancak Kiev'in son anda bu anlaşmadan vazgeçtiğim öğrenildi. Anlaşma imzalansaydı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu gelişmeyi 30 Mart'ta duyuracağı aktarıldı.
Politika - Politika
12 saat 48 dakika önce

CHP lideri Özgür Özel imaj tazeledi! Yeni tarzını beğenen de var beğenmeyen de

Seçimlerin ardından peş peşe ameliyat olan CHP lideri Özgür Özel imaj tazeledi. Özel, ses ve göz operasyonları geçirdikten sonra bu kez de saçlarını boyattı.
 - İYİ Partili vekil resmen açıkladı!
22 saat 53 dakika önce

İYİ Partili vekil resmen açıkladı: Tolga Akalın aday olmasaydı genel başkan devam ederdi 

Son dakika haberi... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in aday olmayacağını açıkladığı kurultayla ilgili dikkat çeken bir açıklana geldi. TGRT Haber canlı yayınında konuşan İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, "Tolga Akalın aday olmasaydı genel başkan devam ederdi" dedi. 
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze diplomasisi
15 Nisan 2024 - 20:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Katar Emiri ile İsrail görüşmesi 

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye ve Katar ilişkilerini, küresel ve bölgesel konuları, ayrıca İsrail'in Gazze'ye yönelik devam eden saldırılarını ve bölgedeki insani durumu ele aldı. 
 - DEM Partili belediyeye depo tepkisi!
15 Nisan 2024 - 19:52

DEM Partili belediyeye depo tepkisi: Sinir krizi geçirip 500 çiftini ateşe verdi!

Muş’ta DEM Partili belediyeye tepki gösteren şahıs sinir krizi geçirerek eşyalarını ateşe verdi. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.
Politika - Politika
15 Nisan 2024 - 19:40

Bakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Bass ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı Bass ile görüşme gerçekleştirdi.
 - Türkiye’yi bekleyen tehlikeye dikkat çekti!
15 Nisan 2024 - 18:33

Cihat Yaycı, Türkiye’yi bekleyen tehlikeyi açıkladı!

İstanbul Topkapı Üniversitesi Öğretim Üyesi Emekli Müstafi Amiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, İran’ın İsrail’e saldırısı sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yaycı, İsrail’in hedefleri doğrultusunda İdlib’e yapılacak bir operasyonla “Türkiye’yi bekleyen tehlikeye” vurgu yaptı.
Politika - Politika
15 Nisan 2024 - 18:32

AK Parti'li isim 1 oy farkla il genel meclis başkanı oldu! 

Yerel seçimler geride kalırken gözlerin çevrildiği il genel meclisi başkanlık seçimlerinden heyecan devam ediyor. Mesaiye başlayan belediye meclislerinde bugün çoğu başkan seçilirken Kırşehir'de AK Partili İl Genel Meclisi üyesi, 1 oy farkla meclis başkanı seçildi. 
 - Saffet Sancaklı MHP'ye geri döndü
15 Nisan 2024 - 17:22

Cem Küçük duyurdu: Saffet Sancaklı MHP'ye geri döndü

Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Saffet Sancaklı'nın MHP lideri Devlet Bahçeli’nin davetiyle birlikte partiye geri döndüğünü aktardı.
 - Özel yeniden YSK önünde
15 Nisan 2024 - 17:14

Son dakika! CHP lideri Özgür Özel, Hatay için YSK önünde

Son dakika haberi... CHP lideri Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun İlçe Belediye Başkanlığı seçimleri için YSK’ya başvurduklarını söyledi.
 - Gündem: İran-İsrail gerilimi
15 Nisan 2024 - 16:31

Son dakika! Bakan Fidan, BM Genel Sekreteri ile görüştü

Son dakika haberi.. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile kritik bir görüşme gerçekleştirdi. İki isim, dünyayı tedirgin eden İran-İsrail gerilimi üzerine konuştu.
Sona Git