Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
2 saat 50 dakika önce

Kurban fiyatları 2024'te büyükbaş ve küçükbaş için ATB ve GTB tarafından belirlendi | Kurban kesmek kimlere farz?

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte Müslüman toplumlar, kurban ibadetini yerine getirmek için hazırlıklara başladı. Kurban fiyatları 2024 yılında büyükbaş ve küçükbaş için belirlendi. Kurban kesmek isteyenlerin dikkat etmesi gereken önemli konular ve fiyatlar hakkında merak edilenler gündeme geliyor. İşte, bu konuda önemli ayetler ve hadislerle desteklenmiş bilgiler...
Aktüel - Aktüel
2 saat 57 dakika önce

2024 öğretmen atamaları takvimi ve en çok atama yapılan branşlar

Öğretmen adayları 2024 yılında kaç öğretmen ataması yapılacağını ve hangi branşların en çok ataması olduğunu merak etmekte. Peki 2024 öğretmen atama takvimi açıklandı mı?
Aktüel - Aktüel
3 saat 32 dakika önce

Asgari ücrete 2024'te ara zam yapılmayacak

"Asgari ücrete 2024'te ara zam yapılacak mı?" sorusunun cevabı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Temmuz ayında zam yapılıp yapılmayacağını merak eden vatandaşlar eskiden asgari ücrete yılda kaç kez zam yapıldığını da araştırıyor. İşte, detaylar...
Aktüel - Aktüel
4 saat 9 dakika önce

20-21 Nisan'da kafe ve restoranlar gitmeme çağrısı yapıldı | Fahiş yemeğe boykot hashtagi ne anlama gelir?

Sosyal medya platofromu X (Twitter) gündem olan "#fahişyemeğeboykot" etiketinin ne anlama geldiği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ayrıca 20-21 Nisan tarihlerinde neden restoranlara gidilmeyeceği de araştırılıyor. Detaylar, haberimizde...
Aktüel - Aktüel
4 saat 52 dakika önce

Son 4 yılın asgari ücret oranları | Saatlik asgari ücret ne kadar?

Yıllara göre asgari ücretin ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ayrıca vatandaşlar eskiden asgari ücretin yılda kaç kez zamlandığını ve saatlik asgari ücretin ne kadar olduğunu da merak ediyor. Asgari ücretin son 4 yıldaki zam oranları haberimizde yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
5 saat 4 dakika önce

The Beatles'ın gizli belgeseli "Let It Be" 8 Mayıs'ta yayımlanacak

Ünlü müzik grubu The Beatles'ın 50 yıldır gizli olan belgeseli Let It Be'nin ne zaman yayımlanacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Belgeselin nerede yayınlanacağı da araştırılan konular arasında yer alıyor. Detaylar, haberimizde...
Aktüel - Aktüel
13 saat 35 dakika önce

Resmi Gazete kararları ve atamaları 18 Nisan (32521 sayılı)

Devlet kararlarını ve yasaları yayımlamakla yükümlü olan Resmi Gazete'de 18 Nisan gecesi yer alan kararlar ve atamaların neler olduğu araştırılıyor. 32521 sayılı gazeteye dair bilgiler...
Aktüel - Aktüel
13 saat 42 dakika önce

Muğla'da 3.9 büyüklüğünde deprem oldu

18 Nisan gecesi Muğla'da sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem mi oldu sorusuna cevap aradı. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son sarsıntılar listesi aracılığıyla son verilere ulaşmaktayız. Meydana gelen sarsıntı Denizli'de de hissedildi.
Aktüel - Aktüel
14 saat 14 dakika önce

18 Nisan bugün olan en son depremler listesi (AFAD)

Bugün meydana gelen tüm sarsıntıların detaylarına Kandilli Rasathanesi ve AFAD aracılığıyla ulaşabiliyoruz. Sarsıntı hissedenler ise az önce deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde sorularına cevap arıyor. İşte liste...
Aktüel - Aktüel
14 saat 27 dakika önce

UEFA Şampiyonlar Ligi finali Wembley Stadyumu'nda oynanacak

Futbolseverlerin yakından takip ettiği büyük organizasyonda heyecan devam ediyor. Takımlar şampiyonluk için yarışırken bu akşam da çeyrek final karşılaşmaları yaşanıyor. En çok merak edilenler arasında ise final nerede oynanacak, hangi stadyumda soruları yer aldı.
Aktüel - Aktüel
15 saat 3 dakika önce

Taş Kağıt Makas dizisinde Neslihan karakterini Ece Sükan oynuyor

Neslihan gerçekte kim? | Kanal D ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisi her Çarşamba izleyici ile buluşuyor. 28 Şubat 2024 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelen dizide yer alan Neslihan karakteri dikkatleri üzerine çekti. Gerçekte kimdir, adı nedir soruları da araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
15 saat 52 dakika önce

18 Nisan hava durumuna göre yarın gök gürültülü sağanak ve yağmur bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre yarın havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Vatandaşlar yağmur yağacak mı sorusuna cevap ararken MGM, tahminlerini paylaştı. İstanbul, Sakarya, Yalova'da havanın kapalı olması beklenmekte.
Aktüel - Aktüel
16 saat 31 dakika önce

Kuruluş Osman’da yer alan İmren Tegin tarihte yoktur

İmren Tegin tarihte kim merak ediliyor. ATV ekranlarında yayınlanan dizide yer alan karakterin ardından vatandaşlar tarihte var mı, gerçek mi sorularına cevap aradı. Tegin karakterini, Taner Rumeli oynamaktadır.
Aktüel - Aktüel
16 saat 57 dakika önce

Deliha’nın çekimleri İstanbul ve İzmir'de gerçekleşti

Nerede çekildi? || Yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı film, yayınlandığı günden beri sevilerek izlendi. Gupse Özay'ın başrolünde yer aldığı komedi dizisinin nerede çekildiği ise merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
17 saat 38 dakika önce

Rönesans Gayrimenkul talep toplama sürecinin ardından işlem görecek

RGYAS hisse koduna sahip olan Rönesans halka arzı ne zaman borsada işlem görecek merak ediliyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayan ve 135 TL'den halka arz olacak hissenin kaç lot vereceği, hangi bankalarda olduğu araştırılmakta.
Aktüel - Aktüel
18 saat 9 dakika önce

Selcan Hamşıoğlu hakkında bilgiler

Adını sıklıkla duyduğumuz kişilerden bir tanesi olan Hamşıoğlu hakkında merak edilenler arasında kimdir, kaç yaşında ve nereli soruları yer aldı. 1979 yılında Tekirdağ'da dünyaya gelen isme dair bilgiler...
Aktüel - Aktüel
18 saat 45 dakika önce

Yemekteyiz Tuğba Melser'in hayatı ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında yer alan Tuğba Melser hakkında kimdir, kaç yaşında soruları araştırılıyor. Aynı zamanda müzisyen olan ve sosyal medyada birçok takipçisi olan isim ile ilgili merak edilenler...
Aktüel - Aktüel
18 saat 54 dakika önce

Uygulamalı eğitim nedir, bölümleri neler?

Uygulamalı dersler; tıp, diş hekimliği, mimarlık, güzel sanatlar ve mühendislik bölümlerinde yer almakta. Uygulamalı dersler neden yapılır?
Aktüel - Aktüel
19 saat 12 dakika önce

Kuruluş Osman'ın yeni bölümü bugün 20.00’da yayınlanacak

ATV ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Kuruluş Osman dizisinin izleyicileri bu akşam var mı, yok mu araması yapıyor. Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı dizi 17 Nisan yayın akışında yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
20 saat 3 dakika önce

Zeynep Bastık deviasyonu olduğunu ve ameliyat olacağını açıkladı

Ünlü ve başarılı sanatçı Zeynep Bastık'ın sosyal medya hesabından doktor kontrolünün ardından burnunda deviasyon olduğunu paylaşmasının ardından nedir, neden olur gibi sorular araştırıldı. İşte burun deviasyonu hakkında.
Sona Git