Tgrt Haber
Gündem - Gündem
02 Ekim 2023 - 09:31

Deterjan imalathanesinde feci kaza: Karıştırıcı mikser, çalışanı ezdi

Tekirdağ'da deterjan üretimi yapılan imalathanede çalışan bir kişi, karıştırıcı mikserin üstüne devrilmesi sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.
 - Yine sağanak yine uyarı!
02 Ekim 2023 - 09:26

Yeni hafta da sağanakla başladı.. Meteoroloji'den 11 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! Okullar tatil edildi (2 Ekim hava durumu)

Kuvvetli yağışlar ülke genelinde etkisini göstermeye devam ederken haftanın ilk gününde de Meteoroloji'den uyarılar geldi. 11 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapılırken, bir ilde okullar tatil edildi. İşte 2 Ekim Pazartesi il il hava durumu...
 - "Net kararımız var"
02 Ekim 2023 - 09:22

Memur, öğretmen adaylarına mülakat müjdesi! AK Partili Leyla Şahinusta'dan kritik açıklama: Kararımız net

Öğretmen ve memur adaylarına müjde! AK Parti Grup Başkan Vekili Leyla Şahinusta kamuya mülakatsız alımlarla ilgili TGRT Haber’e özel açıklama yaparak “Elbette bu konuda net kararımız var” dedi. 
Gündem - Gündem
02 Ekim 2023 - 09:15

İzmir açıklarında geri itilen 310 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Karaburun ve Dikili ilçeleri açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen ve yardım talebinde bulunan 310 düzensiz göçmen kurtarıldı.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 09:03

Kan donduran darp anları: Çivili sopalarla saldırdılar

İstanbul Taksim'de iki arkadaş gece kulübü çalışanları tarafından saldırıya uğradı. İkili çivili sopalarla korkunç şekilde darbedildi.
Gündem - Gündem
02 Ekim 2023 - 08:44

Son dakika! 2 ilde terör operasyonu: 20 gözaltı... HDP yöneticileri de var... Bakan Yerlikaya duyurdu

Ankara'daki bombalı saldırının ardından dikkat çekici bir terör operasyonuna daha imza atıldı. Bölücü terör örgütüne yönelik İstanbul ve Kırklareli'nde 26 farklı adrese düzenlenen operasyonlarda 20 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarının da bulunduğu öğrenildi.
Gündem - Gündem
02 Ekim 2023 - 08:37

Şişli'de lüks cip beton direğe hızla çarptı! Parçaları bir evin içine girdi

Şişli’de tünelden çıkan lüks cip hızını alamayarak beton direğe çarptı... 1’i ağır 4 kişinin yaralandığı olayda. aracın parçaladı bir evin içine girdi.
Gündem - Gündem
02 Ekim 2023 - 08:16

Tırı uçurumdan dorsesi kurtardı! Acı sona kıl payı...

Bolu’da bariyerlere çarpan tır, dorsesi sayesinde askıda kalarak uçuruma yuvarlanmaktan kurtuldu. Tır sürücüsü hafif yaralı...
 - Uşak'ta büyük yangın!
02 Ekim 2023 - 07:35

Son dakika! Uşak'ta büyük yangın! Tekstil fabrikası alev alev

Son dakika haberi... Uşak'ta tekstil fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 06:32

Önce yumruklar sonra mermiler konuştu! Silahlı kavga kamerada!

Mersin'de iki grup arasında başlayan tekmeli, yumruklu kavgada silahlar konuştu. Gruplardan biri diğerinin üzerine kurşun yağdırdı. Yaşananlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 06:16

Eve giren hırsıza suçüstü! Bekçilerin elinden kaçamadı

Sultanbeyli'de hırsızlık için bir eve giren kişi bekçiler tarafından suçüstü yakalandı. Yaşananlar anbean cep telefonu kamerasına yansıdı.
Gündem - Gündem
02 Ekim 2023 - 00:34

Fahrettin Altun, terörle mücadelede medyayı uyardı

Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın Kuzeyinde terörist hedeflere hava harekatı düzenlendi. umhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, başarılı hava harekatları ile teröre göz açtırmamaya devam edileceğini söyledi. Altun, medyanın reyting uğruna kamu çıkarını ve vatandaşların güvenliğini göz ardı edecek davranışlardan kaçınması gerektiğini de vurguladı.
Gündem - Gündem
02 Ekim 2023 - 00:25

Samsun'da eğitime sağanak arası! 

Samsun'da şiddetli yağış ve sağanak ihtimali nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildiği açıklandı. Samsun Valiliği'ndan yapılan açıklamada vatandaşların heyelan ve su baskınlarına dikkat etmesi gerektiği bildirildi. 
 - Ankara saldırısı acı detay!
02 Ekim 2023 - 00:12

Ankara saldırısında yürek burkan detay! Mikail Bozlağan’ın hayat hikayesi ortaya çıktı 

Ankara’daki hain terör saldırısını gerçekleştirmeden önce Kayseri'nin Develi ilçesinde veteriner Mikail Bozlağan’ı teröristler tarafından öldürüldüğü öğrenilmişti. Bozlağan’ın acılı ailesi taziyeleri kabul ederken, acılı hayat hikayesi de ortaya çıktı.  
Gündem - Gündem
01 Ekim 2023 - 23:47

Hatay’da sağanak, yolları göle çevirdi: Depremzedelerin kaldığı konteynerleri su bastı

Yurt genelinde devam eden sağanak yağışlar, Hatay'da etkisini gün boyu hissettirdi. Sağanak yağış sonrasında depremzedelerin kaldığı konteynerleri su bastı.
Gündem - Gündem
01 Ekim 2023 - 22:40

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Can Atalay açıklaması: Hükmün okunmasıyla milletvekilliği düşüyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, mazbatasını almasına rağmen cezaevinde tutulan TİP Milletvekili Can Atalay'ın durumu hakkında konuştu. Yargı kararına saygı duyulması gerektiğini belirten Tunç, "4’üncü maddede kesin hükmün Genel Kurul’da okunmasıyla birlikte milletvekilliği düşüyor. Tüm bu süreçleri hep beraber takip edeceğiz" dedi.
 - Bir gece ansızın...
01 Ekim 2023 - 22:30

MSB duyurdu! Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerinin inlerine girildi 

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın Kuzeyindeki Metina, Hakurk, Kandil ve Gara bölgelerinde bulunan terörist hedeflere hava harekatı düzenlendiğini açıkladı. Harekat sonucunda, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından kullanılan mağara, sığınak, barınak ve depolardan oluşan 20 hedef imha edildi ve çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.
 - 'Siz gölge etmeyin yeter'
01 Ekim 2023 - 21:49

Ankara'daki terör saldırısını kınayan Destici'den Batı'ya tepki: Sizin dayanışmanızı istemiyoruz

Ankara'daki terör saldırısını sert sözlere kınayan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Batı'ya sert tepki gösterdi. ABD'nin desteğinin teröristleri şımarttığını belirten Destici, "ABD'ye ve teröre destek veren ülkelere diyoruz ki; 'Sizin dayanışmanızı falan istemiyoruz. Siz gölge etmeyin" dedi.
 - 'NATO müttefikimizin yanındayız'
01 Ekim 2023 - 20:31

ABD'den Ankara'daki saldırı sonrası Türkiye'ye destek: NATO müttefikimizin yanındayız

Ankara'daki terör saldırısının ABD'dem açıklama geldi. Terörün her türlüsünü reddettiklerini ifade eden Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Türkiye'nin NATO müttefiki olduğunu hatırlatarak 'yanındayız' mesajı verdi. 
 - Uçuşlara yağış engeli
01 Ekim 2023 - 20:12

Uçuşlara hava muhalefeti engeli! THY duyurdu: Bazı seferler iptal edildi

Başta İstanbul olmak üzere yurt genelinde etkili olan sağanak yağışlar hava yolu trafiğini de olumsuz etkiledi. Türk Hava Yolları (THY), devam eden olumsuz koşullar nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
Başa Dön