Tgrt Haber
13 Nisan 2022 18:12 - Güncelleme : 13 Nisan 2022 18:33

Kupa Voley’de şampiyon Arkas Spor

Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley final karşılaşmasında Galatasaray HDI Sigorta’yı 25-23, 22-25, 25-17, 27-29 ve 15-8’lik set sonuçlarıyla 3-2 mağlup eden Arkas Spor, şampiyon oldu.

Kupa Voley’de şampiyon Arkas Spor

Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley Finali’nde Galatasaray HDI Sigorta ile Arkas Spor karşı karşıya geldi. Sivas Taha Akgül Spor Salonu’nda oynanan final müsabakasında Galatasaray’ı 3-2 mağlup eden Arkas Spor, kupayı müzesine götürmenin mutluluğunu yaşadı.

Kupa Voley’de şampiyon Arkas Spor

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Arkas Spor’un şampiyonluğuyla tamamlanan 2021-2022 voleybol sezonu Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de madalya, kupa ve ödüller sahiplerini buldu.

AXA Sigorta Kupa Voley’i ikinci olarak tamamlayan Galatasaray HDI Sigorta takımına ikincilik madalyalarını ve ikincilik şiltini Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

Kupa Voley’de şampiyon Arkas Spor

AXA Sigorta Kupa Voley’i şampiyon olarak tamamlayan Arkas Spor takımına ise birincilik madalyalarını Sivas Valisi Salih Ayhan, kupasını ise Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...