Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Haziran 2022 15:10 - Güncelleme : 02 Haziran 2022 16:18

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe Opet'te Naz Aydemir Akyol ile yollar ayrıldı

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, tecrübeli oyuncu Naz Aydemir Akyol ile yollarını ayırdı.

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe Opet'te Naz Aydemir Akyol ile yollar ayrıldı
Fenerbahçe Opet,Naz Aydemir Akyol

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, tecrübeli oyuncu Naz Aydemir Akyol ile yollarını ayırdı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Uzun yıllardır, 'Çubuklu'yu başarıyla taşıyan değerli oyuncumuz Naz Aydemir Akyol ile önümüzdeki sezon için yollarımız ayrılmıştır." denildi.

Açıklamada ayrıca "Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı için unutulmayacak sayısız başarılara imza atan, Fenerbahçe Müzesi'nde bulunan kupalarımızda ve ödüllerimizde izi olan, defalarca 'en iyi pasör' olarak kariyerini taçlandıran değerli sporcumuza bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür eder, bunun sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1532332935432572930

FENERBAHÇE'DE İKİ DÖNEM OYNADI

Fenerbahçe'de 2009-2012 yıllarında oynadıktan sonra 2019 yazında Sarı-Lacivertli formaya geri dönen 31 yaşındaki pasör, geçtiğimiz aylarda da A Milli Takım'a veda etmişti. Eski basketbolcu Cenk Akyol'la evli olan ve Pamir isimli bir çocuğu olan Naz aynı zamanda İlkay Dündoğan'ın kuzeni.

MİNA POPOVİC DE GİTTİ

Şampiyonluğu VakıfBank'a kaptıran Fenerbahçe Opet'te Sırp yıldız Mina Popovic de ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın oyuncusu Mina Popović ile yollarımız ayrılmıştır. Oyuncumuza tüm emekleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

TÜRK HAVA YOLLARI KADROSUNA KATTI!

Türk Hava Yolları Kadın Voleybol Takımı, Fenerbahçe Opet'ten ayrılan Naz Aydemir Akyol'u renklerine bağladı.

Türk Hava Yolları Spor Kulübünden yapılan açıklamada, 31 yaşındaki oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Türkiye'nin önemli oyuncularından Naz Aydemir Akyol ile sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bundan sonraki süreçte geçmiş tecrübelerini takımımıza aktaracağına ve başarılı olacağına inanıyorum." ifadesini kullandı.

Naz ise transfer süreciyle ilgili olarak, "Türk Hava Yolları ile anlaştığım için çok mutluyum. Takım olarak pek çok başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Takım arkadaşlarımla beraber başarılı bir sezon yaşamak için sabırsızlanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kariyerinde Eczacıbaşı, VakıfBank ve Fenerbahçe formalarını giyen tecrübeli oyuncu, 9 lig şampiyonluğu sevinci yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...