Tgrt Haber
17 Temmuz 2022 20:48 - Güncelleme : 17 Temmuz 2022 20:57

Türkiye Milletler Ligi'nde dördüncü oldu

Filenin Sultanları Milletler Ligi’nde dördüncü oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımımız üçüncülük maçında Sırbistan’a 3-0 yenildi.

Türkiye Milletler Ligi'nde dördüncü oldu
milletler ligi,voleybol,filenin sultanları

Filenin Sultanları madalya şansını değerlendiremedi. A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi üçüncülük maçında Sırbistan ile karşılaştı. Rakibine 3-0 yenilen ay yıldızlılar organizasyonu dördündü tamamladı.

Ankara’da oynanan maçta Sırbistan, Türkiye karşısında ilk seti 25-27 üstün tamamladı. İkinci seti 17-25 alan Sırplar son seti de 24-26 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Sırbistan Milletler Ligi’nde bronz madalya kazandı. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde dördüncü oldu.

ŞAMPİYON İTALYA

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, yarı finalde de İtalya’ya 3-0 yenilmişti. Filenin Sultanları’nı yenerek finalde karşılaştığı Brezilya’yı 3-0 mağlup eden İtalya, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) 2022 Milletler Ligi’ni dünya birincisi olarak tamamladı. Brezilya ise Milletler Ligi’ni ikinci olarak tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...