Tgrt Haber
26 Nisan 2021 08:32

1,5 aylık karısını öldürüp evi ve otomobilini ateşe verdi

Kırıkkale'de 1,5 aylık eşini bıçakla öldürüp evi ve otomobilini yakarak yangın süsü vermeye çalışan 75 yaşındaki şahıs, adliyeye sevk edilirken gazetecileri tehdit ederek, "Kadın cinayeti diye yazıyorsanız, bakın pislik temizleme diye yazın, bunu yazmazsanız sizi öldürürüm" dedi. Cinayet zanlısı şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

1,5 aylık karısını öldürüp evi ve otomobilini ateşe verdi
kırıkkale,,cinayet,

Kırıkkale'de dün gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi 711. Sokak'taki 4 katlı binanın 2. katında kiracı olarak oturan 75 yaşındaki M.D., 1,5 aylık eşi Koçer Dönmez'i (56) göğsünden ve sırtından bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra evi ve otomobilini yakarak yangın süsü vermeye çalıştı. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli M.D. sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra emniyete götürüldü.

"PİSLİK TEMİZLENDİ DİYE YAZIN"
Emniyetteki işlemlerin ardından ifadesi alınan M.D., adliyeye sevk edildiği sırada gazetecilerin "Neden yaptınız" sorusuna "Kadın cinayeti diye değil, pislik temizleme diye yazın. Bunu yazmazsanız sizi öldürürüm" dedi.

TUTUKLANDI
Polis tarafından gözaltına alınan cinayet zanlısı Dönmez,  emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Dönmez, tutuklanarak cezaevine gönderildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...