Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ocak 2022 09:59

Hırsızın rahatlığı pes dedirtti: 1 ayda 4 kez soyulan esnaf isyan etti

Antalya Kaleiçi’nde iş yerlerine bir ayda 4 kez giren hırsızlar esnafı çileden çıkardı. Hırsızlardan dert yanan iş yeri sahipleri, “Şimdi asla yatmak yok, hem güvenlik hem işletmecilik yapıyoruz”” dedi.

Hırsızın rahatlığı pes dedirtti: 1 ayda 4 kez soyulan esnaf isyan etti
Antalya,Kaleiçi,Hırsız

Antalya Kaleiçi’nde iş yerlerine bir ayda 4 kez giren hırsızlar esnafı çileden çıkardı. Hırsızlardan dert yanan iş yeri sahipleri, “Şimdi asla yatmak yok, hem güvenlik hem işletmecilik yapıyoruz”” dedi.  Antalya Kaleiçi’nde bir pansiyona 1 ayda 4 kez hırsızlık olayı yaşandı. 3 kez gece yarısı gelen hırsızlar çalamadıkları eşyalar içinde bir kez gündüz geldi. 

Hırsızlar4 defa girdiği pansiyondan, Ipad, 2 motosiklet ve cep telefonları ile bir miktar para çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan ilk görüntüde hırsızın içeri girdiği ve resepsiyon bölümünde etrafı karıştırdığı anlar yansıdı.
Gündüz vakti gelen hırsızın görüntüleri ise pes dedirtti. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsız, kafasını kapşonu geçirip pansiyonun önündeki park halindeki motoru çalmak için büyük çaba sarf etti.

"YİNE GELİR DİYE BEKLİYORUZ"

Hırsızsın resmen iş yerlerine dadandığını anlatan Taşdemir, “Sadece bize mi geliyor acaba diye düşünüyoruz. Ama arkadaşlarımızın iş yerine de aynısı olmuş. Bir ayda 4 kere gelince, herhalde bir kaç gün gelmez diyoruz. Ama yine tedirginlikle bekliyoruz. 2 gündür rahatsız, gelmedi. Bugün yarın yine gelir diye bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...