Tgrt Haber
10 Temmuz 2021 09:32

1 tonluk tosun kalp krizi geçirdi

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde kurban satış ve kesim tesisinde alıcısını bekleyen 1 ton ağırlığındaki Paşa isimli kurbanlık tosun, stresi kaldıramadı, kalp krizi geçirdi. Yere düşüp kalan Paşa’nın imdadına veteriner hekim yetişti. Dakikalarca kalp masajı yaparak Paşa’yı kendine getirdi. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

1 tonluk tosun kalp krizi geçirdi
ankara,kurban bayramı,kurbanlık

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde kurban satış ve kesim tesisinde yere düşüp kalan kurbanlık, veterinerin kalp masajı ile kendine geldi.

PAŞA, KALP MASAJIYLA HAYATA TUTUNDU

Gölbaşı ilçesi Oğulbey Mahallesi'nde kurulan Gölbaşı Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Tesisi'nde Mehmet Erbolat'a ait 1 tonluk Paşa isimli kurbanlık tosun aniden yere düşüp kaldı. Erbolat, hemen durumu veterinerlere bildirdi. Tosuna hemen müdahale eden Gölbaşı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekim İsmet Uyar, tosuna kalp masajı ile müdahale ederek hayatını kurtardı.

"HAYVANIM STRESE GİRDİ"

Kurbanlığın sahibi Mehmet Erpolat, "Hayvanım geçen strese girdi, kalp krizi geçirdi. Veteriner ekip çağırdık. Hayvanımıza hemen müdahale ettiler, ayağa kaldırdılar. Hayvanımız şu anda çok güzel. Sağlık durumu gayet iyi. Her şey için teşekkür ederim" dedi.

1 tonluk tosun kalp krizi geçirdi

KURBANLIK TOSUN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Veteriner Hekim İsmet Uyar ise, "Kurbanlık hayvan yere düşmüş bayılmıştı. Olayı duyduktan sonra hayvana müdahale ettik. Muhtemelen hayvan kalp krizi geçirmişti. Hayvanın kurtulması için gerekli müdahaleleri yaptık. Hayvanımız iyileşti. Herhangi bir sağlık sorunu yok. Kurban olabilecek bir durumda" diye konuştu.

1 tonluk tosun kalp krizi geçirdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...