Tgrt Haber
26 Temmuz 2021 11:16

10 katlı düğün pastasını çaldılar

Bursa’da 2 yıldır maket pasta yapan dükkanın önünde bulunan 10 katlı pasta hırsızlar tarafından çalındı.

10 katlı düğün pastasını çaldılar
Bursa,Pasta,,hırsızlık,

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda yaklaşık 2 yıldır dükkanın önünde duran 10 katlı düğün pastası, yağmur, sıcak ve soğuğa dayansa da iki hırsıza dayanmadı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüde otomobilden inip etrafı kolaçan eden hırsızlar, demir korkuluklara bağlı olan maket pastanın tellerini kesti. Kimsenin durumu fark etmemesi üzerine harekete geçen hırsızlar, 10 katlı pastayı alıp küçük bir otomobilin tavanına yükledi. 

MÜŞTERİSİNE PASTAYI GÖSTERMEK İSTERKEN FARK ETTİ

Sabah iş yerine gelen mekan sahipleri ilk başta durumu fark edemedi. Dükkan sahibi müşterisine pastanın dayanıklılığından bahsetmek isterken dışarıdaki pastayı göstermek istedi. Bu sırada pastayı yerinde göremeyen iş yeri sahibi ve müşteriler şaşkınlığa uğradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, eşkâlini belirledikleri zanlıları arıyor.

10 katlı düğün pastasını çaldılar

10 katlı düğün pastasını çaldılar

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...