Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Kasım 2021 14:01

11 yaşındaki çocuk koronayı atlattığı gün kalp krizinden öldü

11 yaşındaki 5. Sınıf öğrencisi Yiğit Benzer, 12 günlük koronavirüs tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. Eve çıktığı gün kalp krizi geçiren Benzer, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

11 yaşındaki çocuk koronayı atlattığı gün kalp krizinden öldü
11 yaşındaki,koronavirüs,kalp krizi

Samsun’da 5. sınıf öğrencisi Yiğit Benzer, korona virüse yakalanmasının ardından sağlık durumu kötüye gidince hastaneye kaldırıldı. 12 gün boyunca tedavi olan Benzer, taburcu edilerek evine gönderildi. Taburcu olduğu gün evinde rahatsızlanan ve kalp krizi geçiren Benzer, tekrar OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Yiğit Benzer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ACILI ANNE TABUTUN BAŞINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Acılı anne tabutun başında "Oğlum bak herkes seni çok seviyor. Bütün öğretmenlerin sana geldi oğlum. Her gün rüyama gir” diyerek gözyaşı döktü.

“OKULDAN KORONAVİRÜS KAPTI”

Yiğit Benzer’in taburcu olduğu gün hayatını kaybettiğini belirten baba Hasan Benzer, “Oğlum pulmoner akciğer tansiyon (pulmoner hipertansiyon) hastasıydı. Okula devam ederken okuldan korona virüsü kaptı. Önce doğumevi, sonra da tıp fakültesine gittik. OMÜ Tıp Fakültesi’nde yapılan 12 günlük tedavinin ardından taburcu olup, eve geldik. Eve geldiğimizde kendisinden geçti ve kalbi durdu. Hastaneden iyileşti diye taburcu edildi. Ekstra ilaçlar da verilmişti, evde de ilaç verilecekti. Koronadan önce de oğlumun kalbi ile akciğeri arasındaki damarlarda pulmoner hipertansiyon hastalığı vardı” dedi.

11 yaşındaki çocuk koronayı atlattığı gün kalp krizinden öldü

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...