Tgrt Haber
29 Ağustos 2021 16:53

Ailesini katleden 14 yaşındaki çocuğun ifadesine ulaşıldı: Uzun zamandır baskıya uğruyorum

Ordu'da aile üyelerinden 4 kişiyi vurarak 3'ünün ölümüne sebep olan anne, baba, anneanne ve abisini vurarak öldüren 14 yaşındaki F.Y.'nin ifadesine ulaşıldı. Uzun zamandır psikolojik baskıya uğradığını söyleyen F.Y., "Özellikle annem bana sürekli kötü davranıyor, beni sevmediğini düşünüyorum." dedi.

Ailesini katleden 14 yaşındaki çocuğun ifadesine ulaşıldı: Uzun zamandır baskıya uğruyorum
ordu,,aile,,katliam,,ifade,,çocuk,

Ordu'nun Korgan ilçesinde, anne, baba, anneanne ve abisini vurarak öldüren 14 yaşındaki F.Y. tutuklandı. Suçlamaları anladığını belirterek avukat talebinde bulunan çocuk ilk ifadesinde uzun süredir baskı gördüğünü ve özellikle annesinin kendisini sevmediğini düşündüğünü, bunu içinde kin biriktirmesine sebep olduğunu söyledi.

Dün Korgan ilçesine bağlı Tepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, Tokat'ta emniyet mensubu olan Cemalettin Y., fındık hasat sezonu için ailesiyle birlikte memleketlerine geldi. Bahçeye gitmek için hazırlanan aile ile ailenin 14 yaşındaki çocukları arasında fındık toplaması meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 14 yaşındaki F.Y., emniyet mensubu olan babasının tabancasını alarak babasına, ağabeyine, annesine ve anneannesine ateş etti.

MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI

Anne Rahime Y. ve anneanne Cennet G. olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olan ağabey Murat Y. ve baba Cemalettin Y. ise önce Korgan Devlet Hastanesi'ne, ardından ise Fatsa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ağabey Murat Y. Fatsa Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken hayatını kaybetti. Olay sonrası F.Y. isimli çocuk, polis ekiplerince gözaltına alındı. Dün gece saatlerinde mahkemeye çıkartılan F.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"ÜZERİME ATILI SUÇLAMAYI ANLADIM"

Olayı işleyen çocuk mahkemede verdiği ilk ifadesinde ailesinin kendisine baskı yaptığını ileri sürüp, fındık toplamayı sevmediğini belirtereK şöyle konuştu: "Üzerime atılı suçlamayı anladım. Ben ailemle birlikte Tokat'ın Turhal ilçesinde yaşıyorum. Babam polis memuru, annem ise ev hanımıdır. Bu yıl ortaokulu bitirdim, liseye gideceğim. Ben ailem tarafından uzun zamandır psikolojik baskıya uğruyorum."

"KİN BİRİKTİRMEME SEBEP OLDU"

Bu baskıda şiddet yok ancak özellikle annem bana sürekli kötü davranıyor, beni sevmediğini düşünüyorum. Bu durum uzun zamandan beri devam ediyor. Bu da benim içimde bir kin biriktirmeme sebep oldu. Geçtiğimiz pazartesi günü babam yıllık izine ayrıldı ve fındık toplamak amacıyla Korgan'a geldik."

"FINDIK TOPLAMAYI SEVMİYORUM"

"Ben Korgan'ı pek sevmiyorum, fındık toplamayı da sevmiyorum. Ailemin baskısı ile fındık bahçesinde çalışıyorum. Aileme yardım ediyorum. Geçtiğimiz 3 gün boyunca ben, annem, ağabeyim ve babam dedemlerin fındık bahçesine fındık toplamalarına yardım ettik. Olay günü yine fındık toplama işi vardı, bu nedenle tartışma yaşandı" 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...