Tgrt Haber
10 Kasım 2021 10:46

14 yaşındaki kızı vuran tetikçiden yeni iddia: Kanser hastası çocuğumla tehdit ettiler

Konya'da babasının azmettirmesiyle 14 yaşındaki kız çocuğunu vuran tetikçi Ayşenur B.'nin ifadesi ortaya çıktı. Genç kadın, küçük kızın babasının azmettirici olduğunun altını çizerek 6 yaşındaki kanser hastası çocuğuna zarar vermekle tehdit edildiğini öne sürdü.

14 yaşındaki kızı vuran tetikçiden yeni iddia: Kanser hastası çocuğumla tehdit ettiler
konya,,kız çocuğu,,silahlı saldırı,

Konya'da, babası Ali E.'nin azmettirmesiyle, 14 yaşındaki kız çocuğu M.E.'yi vuran Ayşenur B.'nin ifadesinde, 6 yaşındaki kanser hastası çocuğuna zarar vermekle tehdit edildiğini ve yaptığından pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Vurulan küçük kız ise kendisini vuranın babasının kız arkadaşı olduğunu öne sürerek tutuklanmasını istedi.

Sabah'ın haberine göre, Ayşenur B., kanser hastası olan 6 yaşındaki çocuğuna hastanede kemoterapi aldırdığını öne sürüp pişman olduğunu öne sürdü. Küçük kızın babası Ali E.'nin arkadaşı Hüseyin Çekiç'in kendisine, 'Seninle işimiz var, birine sıkacaksın' dediğini ve kendisinin de 'yapmam' şeklinde karşılık verdiğini belirten Ayşenur B., "'Çocuğunun hayatını düşünüyorsan yapacaksın' dedi. Çocuğum için kabul etmek zorunda kaldım" ifadelerini kullandı. Çocuğunun 6 yaşında ve kanser hastası olduğunu iddia eden ayşenur B., onunla tehdit edilince kabul etmek zorunda kaldığını söyledi.

14 yaşındaki kızı vuran tetikçiden yeni iddia: Kanser hastası çocuğumla tehdit ettiler
14 yaşındaki kız çocuğunun vurulduğu kafe.

"ELİM TİTREYE TİTREYE TETİĞE BASTIM"

Camide kılık değiştirerek çarşaf giydiğini de itiraf eden Ayşenur B., "Hüseyin bana bir silah verdi. Beni araçla cadde üzerinde indirdi. Tanınmamak için camiye giderek üzerimi değiştirdim ve çarşaf giydim. Sonra kafeye gittim. Kızı vurmayı hiç istemedim. Elim titreye titreye tetiğe bastım. Sonra hemen kafeden kaçtım. Kaçarken polisler beni yakalamaya çalıştı. Onlara yönelik ateş etmedim. Ateş edip etmediğimi de hatırlamıyorum. Sonra olay yerinden geldiğimiz arabayla kaçtık. Yaşananlar nedeniyle pişmanım" şeklinde konuştu.14 yaşındaki kızı vuran tetikçiden yeni iddia: Kanser hastası çocuğumla tehdit ettiler
Azmettirici baba ve ona yardım eden kişi tutuklanırken tetikçi Ayşenur B., ise serbest kaldı.

"BENİ VURAN KİŞİ BABAMIN SEVGİLİSİ"

Öte yandan Ayşenur B. tarafından bacağından vurulan 14 yaşındaki M.E., babasının daha önce de kendisine işkence yaptığını, kendisini alıkoyarak darp ettiğini ileri sürdü. Korktuğu için şikâyetçi olmadığını söyleyen M.E., "Babamın cezaevinden çıkmasını istemiyorum. Beni vuran Ayşenur B. babamın sevgilisidir. Onun serbest kalmasından da korkuyorum" dedi.

14 yaşındaki kızı vuran tetikçiden yeni iddia: Kanser hastası çocuğumla tehdit ettiler
Ayşenur B., saldırıdan önce kılık değiştirerek ççarşaf giydi.

NE OLMUŞTU?

Merkez Selçuklu ilçesi Ferhuniye Mahallesindeki bir kafede, 7 Kasım günü meydana gelen olayda, annesiyle birlikte çalıştığı kafede silahlı saldırıya uğrayan 14 yaşındaki Mukaddes A., bacağından yaralandı. 

Mukaddes'i vuran Ayşenur B. ise kaçmaya çalışırken kendisini yakalamak isteyen trafik polislerine ateş açtı. Bu esnada yoldan geçen ve oalyla ilişkisi bulunmayan 72 yaş8ındaki Mustafa Ö. de bacağından vuruldu. 

Olay sonrası çalışma başlatan Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Ayşenur B. ile onu azmettirdiği belirlenen Ali E. ve Hüseyin Ç.'yi gözaltına aldı. Diğer şüpheliler tutuklanırken, Ayşenur B. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...