Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Aralık 2021 10:19

13’ünde evlendi, 14’ünde anne oldu! 15 yaşındaki kayıp gencin hayatı dram çıktı

Adana’da kaybolduktan 7 gün sonra bulunan 15 yaşındaki kızın 13 yaşında evlendiği, 14 yaşında anne olduğu ve evden 14 kez kaçtığı ortaya çıktı

13’ünde evlendi, 14’ünde anne oldu! 15 yaşındaki kayıp gencin hayatı dram çıktı
adana,şiddet

Adana’da kaybolduktan bir hafta sonra cinayet dedektifleri tarafından bulunan 15 yaşındaki kızın 13 yaşında evlendiği, 14 yaşında anne olduğu ve evden 14 kez kaçtığı ortaya çıktı. Bulunan genç kız annesinin yanına gitmek istemeyince sevgi evlerine yerleştirildi

GENÇ KIZIN DRAM DOLU HAYATI

Sarıçam ilçesinde annesi Songül Kötü ile yaşayan 15 yaşındaki Ümmügülsüm E, iki yıl önce 21 yaşındaki Tamercan Yiğit ile dini nikahlı yaşamaya başladı. Ümmügülsüm 14 yaşındayken anne oldu, Tamercan Yiğit ile anlaşmazlık yaşaması üzerine 1 yaşındaki kızı ile annesinin evine geri döndü. Ümmügülsüm E, ailesiyle de sorunlar yaşayınca 13 kez evden kaçıp geri dönü. Genç kız son olarak annesinin yanına döndükten sonra 30 Kasım’da tekrar evden kaçıp kayıplara karıştı.

ANNE KAYIP BAŞVURUSU YAPTI

Kızının kaçırıldığını öne süren anne Songül Kötü, kayıp başvurusunda bulundu. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, kayıp kızın bulunması için çalışma başlattı. Eski eşi Tamercan Yiğit’i gözaltına alan dedektifler Yiğit’ten Ümmügülsüm’ün Kozan’da arkadaşının yanında olduğunu öğrendi. Tespit edilen adrese baskın yapan ekipler, 40 yaşındaki Hacı İsmail Karaca’yı gözaltına aldı.

‘KAÇIRILMADIM, KENDİM GİTTİM’

Polisler Ümmügülsüm’ü ise annesinin evine dönerken buldu. Emniyetteki ifadesinde kaçırılmadığını, kendi isteğiyle evden ayrıldığını öne süren Ümmügülsüm E, annesinin yanına dönmek istemediğini söyledi.

2 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

Eski eşini kaçırmadığını iddia eden ve hırsızlık suçundan aranması olduğu belirlenen Yiğit ile şüphelilerden Hacı İsmail Karaca emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

13’ünde evlendi, 14’ünde anne oldu! 15 yaşındaki kayıp gencin hayatı dram çıktı

ANNE OCAĞINDA ŞİDDET

Annesi tarafından şiddet gördüğünü öne süren ve onunla yaşamak istemediğini söyleyen Ümmügülsüm E. ise, sevgi evlerine yerleştirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...