Tgrt Haber
14 Şubat 2021 11:12

17 günlük evliyken doğum gününde eşi şehit oldu

Adana'da eşi Jandarma Uzman Çavuş Tolga Özdinç evlendikten 17 gün sonra doğum gününde şehit olan Funda Özdinç, “Doğum günümde benim yanıma gelmek istiyordu, doğru söylemiş geldi ama tabutla, artık benim doğum günüm yok” diyerek eşinden kalan fotoğrafların yer aldığı kupayla mezarını ziyaret etti.

17 günlük evliyken doğum gününde eşi şehit oldu
Jandarma Uzman Çavuş Tolga Özdinç

27 Eylül 2016'da Şırnak-Van karayolu üzerinde PKK’lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tolga Özdinç, geride 17 günlük evli olduğu hamile eşini bıraktı. Funda Özdinç, 9 ay sonra kızı Elif Ennur'u dünyaya getirdi. Bugün kızı 4 yaşında olan Özdinç, “kupasıyla” mezarı başına gelip şehidini anıyor. Her iki tarafında şehidin ve eşinin fotoğrafının olduğu ve ortasında da sonsuzluk işareti ve sonsuza dek yazısı ile kalplerin olduğu kupa ile eşinin kabristanına gelen Özdinç, onun için dua ediyor.

17 günlük evliyken doğum gününde eşi şehit oldu

Funda Özdinç, 27 Eylül’ün kendisinin doğum günü olduğunu belirterek, “Doğum günümde eşim gelemediği için çok üzülüyordu. Ancak doğum günüme gelmeyi de çok istiyordu. Doğum günüme gelmeyi çok kalpten istemiş, 27 Eylül’de, doğum günümde havalimanına giderek eşimin tabutunu aldım. En son o gün 27 Eylül’ü hatırladım, ailem bile doğduğum günü unuttu" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...