Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ağustos 2021 08:45

Daha 18 yaşındaydı: Kullandığı traktör sonu oldu

İzmir’de, 18 yaşındaki sürücünün kullandığı traktör sonu oldu. Kendisiyle aynı istikamete gitmekte olan traktöre arkadan çarptı. Savrulan traktör şarampole yuvarlanırken, genç sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Daha 18 yaşındaydı: Kullandığı traktör sonu oldu
İzmir,traktör,kaza,

İzmir'de Yunus Emre Tenor'un (18) kullandığı traktör, anı yöne gitmekte olan S.I., yönetimindeki traktöre arkadan çarptı.

Tenor idaresindeki traktör, çarpmanın etkisiyle savrularak yakınlarda bulunan köprünün üzerinden yaklaşık 11 metrelik şarampole yuvarlandı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

İhbar üzerine adrese jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Tenor, sağlık ekiplerince olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulans ile ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan, Tenor’un cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, jandarma tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...