Tgrt Haber
25 Eylül 2021 11:53

Askere gidecekti! 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Antalya’da meydana gelen motosiklet kazasında askere gitme hazırlığı yapan 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Askere gidecekti! 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti
kaza,asker,motosiklet

Antalya’nın Kepez ilçesi Çamlıbel Mahallesi’nde meydana gelen kazada, askere gitme hazırlığı yapan 19 yaşındaki Hüseyin Aytar arkadaşı Şevket Eroğlu ile birlikte motosiklet ile gezmeye çıktı.

Motosikletiyle bir aracın sağından geçmek isteyen Eroğlu, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma çarpan motosikletteki sürücü ve yolcu savruldu. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Askere gidecekti! 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Kazada ağır yaralanan Hüseyin Aytar, kanlar içinde yere yığıldı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları müdahalede Hüseyin Aytar’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Sürücü Eroğlu ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Aytar’ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Morga gelen Aytar’ın yakınları büyük üzüntü yaşadığı görüldü. Morgtan alınan Aytar’ın cenazesinin Burdur’un Bucak ilçesi Dereköy’de toprağa verileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...