Tgrt Haber
25 Nisan 2021 16:34

19 yaşındaki genç, çayda hayatını kaybetti

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan Aksu Çayına giren 19 yaşındaki genç kayboldu. Olay yerine gelen dalgıç polislerin 10 dakikalık araması sonucu talihsiz gencin cansız bedenine ulaşıldı.

19 yaşındaki genç, çayda hayatını kaybetti
Aksu Çayı,,boğulma

Aksu Boztepe Mahallesi Aksu Çayı içerisinde saat 14.30 sıralarında, arkadaşları ile çaya balık tutmaya gelen Adnan Yıldız (19) karşı tarafa geçmek için çaya girdi. Çayın ortasına kadar giden genç, geri dönmek istedi. Yıldız, bir süre sonra gözlerden kayboldu. Durumu gören diğer çocuklar hemen yakınlarına bildirdi. Dalgıç polisler, olay yerine gelmeden Yıldız'ın bazı yakınları üzerlerini çıkartarak çaya girdi.

O sırada yakınlarının ihbarı ile olay yerine polis, itfaiye, Sahil Güvenlik ve çok sayıda deniz polisi sevk edildi. Polisler, tehlike oluşturmaması açısından Yıldız'ın yakınlarını ikna ederek sudan çıkardı.

Olay yerine gelen dalgıç polislerin sudaki 10 dakikalık araması sonucu talihsiz gencin, cansız bedenine ulaşıldı. Adnan Yıldız’ın cansız bedeninin sudan çıkarılışını acılı babası kıyafetlerine sarılarak izledi. Çocuklarının cansız bedeninin sudan çıkış anını gören ailesini, yakınları sakinleştirdi.

19 yaşındaki genç, çayda hayatını kaybetti

Adnan Yıldız’ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Adnan Yıldız:

19 yaşındaki genç, çayda hayatını kaybetti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...